Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pink Day
  • 24.02.2015. 11:10

Međunarodni festival ružičastog vina!

Pink Day je prvi međunarodni festival ružičastih vina koji organizira udruga WOW - Women on Wine u subotu 07.03.2015.

  • 136
  • 8
  • 0

Međunarodni festival ružičastog vina i pjenušca ove će se godine održati u Muzeju Mimara, u subotu, 7.3. 2015., a bit će, kao uvijek, posvećen ružičastom vinu i pjenušcu, ali u svom Green in Pink dijelu - i maslinovom ulju, u suradnji s hrvatskim i inozemnim vinarima i proizvođačima maslinovog ulja.

Na Festivalu će se okupiti vinari (i vinarke) iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, BiH, kao i maslinari iz cijele Hrvatske, a na njemu ćete se i zabaviti i educirati, napraviti dobro djelo i - posljednje, ali ne i najmanje važno, uživati uz čašu finog ružičastog vina ili pjenušca.

Naime, kao i svake godine, Pink Day Zagreb je osim finom vinu (i ulju) posvećen i nekom dobrom cilju, pa se nakon pomoći Autonomnoj ženskoj kući, Zagreb (prve godine) i pomoći za oboljele od anoreksije i bulimije lani, ove godine kroz svoj popratni program - PINK WEEK Hrvatska posvećuje ženskom zdravlju, točnije prevenciji i liječenju raka dojke.

U suradnji s forumom Europa Donna Hrvatska, prikupljat će se sredstva za borbu protiv raka i to uz pomoć nekoliko desetaka restorana u cijeloj Hrvatskoj, koji će pristupanjem PINK WEEK-u, dati svoj obol ovoj borbi. Novac će se skupljati i na samom festivalu, 7.3. 2015, kada će bit objavljen ukupan iznos prikupljenih sredstava. Na Festivalu će sudjelovati i stručnjaci iz svijeta vina i maslinovih ulja, o kojima čitajte više u našem programu radionica.


Tagovi

Pink Day Pink Week Pink day Zagreb Maslinovo ulje Vino Inozemni vinari Prikupljena sredstva Žensko zdravlje Prevencija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]