Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba vina
  • 05.11.2013. 12:50

Međunarodna izložba vinogradarstva - Enovitis

Međunarodna izložba vinogradarsta, Enovitis, održat će se od 12. do 16. studenog 2013. godine u Milanu – Italija.

  • 279
  • 12
  • 0

Međunarodna izložba Enovitis jedinstven je izlog vinogradarstva u Italiji na kojoj se predstavljaju vinogradarska oprema, strojevi i proizvodi, tretmani za vinogradarstvo, sadni strojevi (različiti modeli traktora, strojevi za obrezivanje, kružni kultivatori s cilindričnim tijelom, rotacijske motike, drobilice i sl.).

Svečano otvorenje izložbe Enovitis 2013 održat će se 12. studenog u 10:00 sati u Milanu - Italija.

Ovogodišnje, deveto po redu, izdanje Enovitisa karakterizira drugačiji koncept od dosada viđenog, a odvija se zajedno sa Međunarodnom izložbom za enologiju i flaširanje vina. Oba događaja predstavit će tehnološke programe iz vinogradarstva te enološkog spektra paralelnim prikazivanjem strojeva, opreme i proizvoda koji se koriste u vinogradu te proizvodnji vina.

Nova izložbena postava biti će jednostavnija, ali i mnogo atraktivnija od prijašnjih. Karakterizirat će ju više interaktivnog sadržaja. Zamišljena je kao mjesto za razmjenu ideja i mišljenja , dok će strojevi i oprema biti izloženi u prostoru pokraj postolja tzv. virtualni vinograd. Posjetitelji će na taj način imati cjelovit pregled prikazanih proizvoda.

Više informacija možete saznati na: www.enovitis.it

Photo: rgbstock.com


Tagovi

Enovitis Vinogradarstvo Italija Enologija Vino

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]