Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 08.02.2019. 16:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Medni doručak i izbor najljepše etikete vinske boce u Gudovcu

Već 15. međunarodni pčelarski sajam i 6. izložba vina i vinogradarske opreme na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu otvorit će ministar Tolušić.

Foto: Facebook/Bjelovarski sajam
  • 219
  • 34
  • 0

Već 15. međunarodni pčelarski sajam i 6. izložba vina i vinogradarske opreme započinje sutra na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu, a otvorit će ih potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, Tomislav Tolušić

Kako najavljuju iz Ministarstva poljoprivrede, prije svečanosti otvorenja Sajmova, najavljenom za 10 sati, održat će se s početkom u 9 sati Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka gdje će se promovirati Med s hrvatskih pčelinjaka i nacionalna staklenka za med. Medni doručak organiziraju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu i Hrvatski pčelarski savez.

"Nakon Školskog mednog dana održanog 7. prosinca 2018. godine kada su svi prvašići u Hrvatskoj dobili nacionalnu staklenku hrvatskog meda i edukativnu slikovnicu, priča o promociji domaćeg meda i naših pčelara ide dalje.

Posjetite 15. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Pčelarski sajam najveća je izložbeno-prodajna pčelarska manifestacija u Hrvatskoj. Održat će se od 9. do 10. veljače 2019. godine na Sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru. Organizatori su Bjelovarski sajam, Hrvatski pčelarski savez i Pčelarski savez Bjelovarsko-bilogorske županije. U sklopu Sajma održat će se stručna predavanja, prezentacije novih tehnologija i inovacija, prezentacije raznih alata i postrojenja za proizvodnju meda. Organizatori su pripremili i amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show i ocjenjivanje najljepše uređenog izložbenog prostora.

Izložba vina i vinogradarske opreme također je izložbeno-prodajna manifestacija u sklopu koje će se održati degustacija vina i izbor najljepše etikete vinske boce na izložbi", najavljuju iz Ministarstva. 


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac Tomislav Tolušić Medni doručak Vinska izložba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]