AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Međunarodni sajam ambalaže i opreme

Međunarodni sajam ambalaže i opreme

Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan

Međunarodni sajam ambalaže i opreme

Datum: 29.08.2017. 18:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Međunarodni sajmovi 16. Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan bit će održani u Beogradu od 13. do 15. rujna.

Međunarodni sajmovi ambalaže i opreme bit će održani od 13. do 15. rujna na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4,u susjednoj Srbiji.

Packtech Expo Balkan je Međunarodni sajam ambalaže, strojeva za pakiranje i opreme za prehrambenu industriju. Ovo je vrlo posjećena manifestacija, jer su za nju zainteresirani predstavnici svih gospodarskih grana.

Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, predstavljaju se i strojevi i oprema za pakiranje, namijenjeni svim industrijskim granama. Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala - papira, kartona, metala, stakla, drveta i tekstila.

Sajam opreme

Cool & Fruveg Expo Balkan je Međunarodni specijalizirani sajam rashladne opreme, klimatizacije, ventilacije i opreme za grijanje i preradu voća i povrća.

U COOL segmentu predstavljaju se rashladne vitrine i komore, agregati, oprema za klimatizaciju i ventilaciju, tuneli za zamrzavanje, rashladne centrale, hladnjače i bijela tehnika. Klijentima se pruža logistička podrška i usluge u vezi smontažom i servisiranjem.

Sudionici FRUVEG segmenta izlažu strojeve i opremu za gajenje, branje, pranje i preradu voća i povrća, etiketiranje, barkodiranje i mjerenje, kontrolu kvalitete. U ponudi su i plastenici, staklenici i sušare.

Foto: Beogradski sajam / Facebook

Broj pregleda članka: 310; Uspješnost članka: 18.5

Tagovi: Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan

Ključne riječi članka: medjunarodni, sajam, ambalaze, i, opreme, opreme, sajam, međunarodni, ambalaže, međunarodni sajam ambalaže


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorica Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.