AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Maslina Split 2015.

Maslina Split 2015.

Manifestacija maslinara

Maslina Split 2015.

Datum: 04.02.2015. 09:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Očekuje se veliki odaziv maslinara iz brojnih mediteranskih zemalja, a stručni će skup okupiti više od 500 sudionika.

U splitskom hotelu Zagreb, u organizaciji Saveza maslinara i uljara Splitsko-dalmatinske županije, a pod pokroviteljstvom predsjednika RH, Hrvatske Vlade, Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita, 21. i 22. veljače 2015. godine, održat će se 12. međunarodna manifestacija maslinara Mediterana pod nazivom "Maslina Split 2015.".

Organizatori i ove godine očekuju veliki odaziv maslinara, a da je to opravdano i da za ovu manifestaciju postoji veliki interes, pokazuje i podatak da je prošle godine na ocjenjivanje pristiglo 787 uzoraka ulja iz desetak mediteranskih zemalja. Predviđeno je i održavanje stručnog skupa na kojem se očekuje više od 500 sudionika.

Posjetitelji će moći prisustvovati i izložbi opreme i sredstava za uzgoj maslina i proizvodnju maslinovog ulja. Stručnjaci - senzorski analitičari, gastronomi i nutricionisti pobrinut će se za vođenu degustaciju domaćih sortnih ekstra djevičanskih maslinovih ulja.

Broj pregleda članka: 383; Uspješnost članka: 23.15

Tagovi: Proizvodnja maslinovog ulja, Maslina 2015, Mediteranske zemlje, Manifestacija maslinara, Sredstva za uzgoj maslina, Vođena degustacija, Domaće sorte maslinovog ulja

Ključne riječi članka: maslina, split, 2015, godine, maslina, maslinara, veliki, županije, splitsko, split, dalmatinske, dalmatinske županije, splitsko dalmatinske, split 2015, maslina split, splitsko dalmatinske županije