Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sv. Petar u Šumi
  • 13.02.2014. 08:30

Manifestacija "S klobasicom u EU 2014"

Degustacija, konzumacija, prodaja kobasica uz dobro društvo i bogat zabavni program sinonimi su gastro manifestacije "S klobasicom u EU"

Foto: freepik.com
  • 341
  • 52
  • 0

Uvertira u ovogodišnju gastro manifestaciju "S klobasicom u EU 2014" dobra je zabava uz bend Night Express i tamburaški sastav Mejaši. Drugi po redu međunarodni sajam proizvođača istarskih kobasica, popularna naziva S klobasicom u Europu, održat će se od 14. do 16. veljače 2014. godine u Sv. Petru u Šumi.

Manifestacija promovira proizvodnju i prodaju tradicionalnih istarskih i hrvatskih kobasičarskih proizvoda. Ovogodišnje svečano otvorenje sajma, predviđeno je za 15. veljače s početkom u 11 sati u Sportskoj dvorani u Sv. Petru u Šumi. Simboličnim rezanjem kobasica sajam će otvoriti predstavnici Ministarstva poljoprivrede, istarski župan Valter Flego, župan brodsko-posavski Danijel Marušić, kao i predstavnici organizatora sajma.

Degustacija, konzumacija, prodaja tradicionalnih kobasica i ostalih proizvoda uz dobru zabavu samo su mali dio ovogodišnjeg programa. Jedna od ovogodišnjih zanimljivosti i novina sajma definitivno je 1. Svjetsko prvenstvo u nadivanju kobasica na beku, na kojem će natjecatelji odmjeriti kobasičarske snage. Otvorenje prvenstva, kao i prezentaciju u punjenju kobasica izvest će župani, pročelnici za poljoprivredu te načelnik općine, gdin. Mario Bratulić.

Ovogodišnji partner sajma je Istarska županija, koja će, u svim svojim bogatstvima i raskošima, biti predstavljena za vrijeme trajanja manifestacije. Organizatori očekuju da će manifestacija s godinama prerasti u stalno mjesto okupljanja ljubitelja tradicionalnih istarskih proizvoda iz zemlje i inozemstva pod sloganom "U svaku istarsku hižu dopeljimo domaće klobasice". Ove godine očekuje se preko 10.000 posjetitelja, istinskih zaljubljenika u ovu gastro poslasticu.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći potpun program manifestacije "S klobasicom u EU 2014".

Foto: freepik.com


Dokumenti


Tagovi

S klobasicom u EU Sv. Petar u Šumi Istarska županija Kobasice Sajam Valter Flego Danijel Marušić Mario Bratulić


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!