Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija vina
  • 06.11.2013. 14:40

Manifestacija "Martinje v Zagrebu"

13. Martinje v Zagrebu održava se od 05. do 11. studenog 2013. na glavnom zagrebačkom trgu.

  • 345
  • 27
  • 0

Na glavnom zagrebačkom trgu 5. studenog svečano je otvorena tradicionalna manifestacija Martinje v Zagrebu, koja će trajati sve do ponedjeljka 11. studenog.

Krštenje mošta, odlična vinska kapljica i bogati glazbeni program samo su mali dio ovogodišnjeg programa. Manifestacija će ugostiti više od 45 proizvođača vina iz Zagreba i Zagrebačke županije.

Osim mladih vina, mošteva, crnih i bijelih vina na štandovima će biti predstavljene i raznovrsne rakije, kao i brojne delicije od suhomesnatih proizvoda. Posjetitelji će ih moći degustirati, ali i kupiti po veoma pristupačnim cijenama.

"Želja nam je da ona atmosfera koja se događa sada u našim kletima, prigorskim, zagorskim, plešivičkim, samoborskim, dođe ovdje na trg, da građani grada Zagreba i njihovi turisti vide što se to događa u našim kletima i da u kontaktu s našim proizvođačima i posjete kleti ovih dana i dožive pravi osjećaj krštenja mošta", istaknuo je Emil Tuk, pročelnik gradskog ureda za poljoprivredu.

U 13 sati na sam dan sv. Martina, 11. studenog, predviđena je velika fešta krštenja mošta koju će predvoditi meštri Vid Balog i Drele.

Photo: uzagorju.com


Tagovi

Manifestacija Martinje Zagreb Vino Mošt Drele


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]