Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seminar o poljoprivredi
  • 05.12.2013. 10:00

Mali strojevi, inovacije i web-marketing u poljoprivredi

Educirajte se o prednostima koje nosi web-marketing u poljoprivredi, kao i inovativnim tehnologijama primjenjivim u poljoprivrednoj proizvodnji

  • 855
  • 57
  • 0

U Županijskoj komori Zadar, 17. prosinca 2013. u vremenu od 9:30 do 15:00 sati, održat će se seminar na temu Mali strojevi, inovacije i web-marketing u poljoprivredi.

Jedna je to od brojnih aktivnosti koje se održavaju u sklopu projekta - Tehnologija minijaturizacije - sinergije istraživanja i inovacije u cilju jačanja gospodarskog razvoja jadranskog područja - IPATECH.

Projekt je financiran od strane Europske unije, u kojem, uz Hrvatsku, sudjeluje još osam partnera iz pet europskih zemalja.

Na seminaru će biti riječi o malim pokretnim strojevima na solarni pogon za sušenje voća i povrća, proizvodnju maslinova ulja i sl. To su inovativne i malim proizvođačima prilagođene tehnologije proizvodnje prehrambenih proizvoda.

Također, polaznicima će biti prezentirana važnost web-marketinga u poljoprivredi te prednosti koje donosi u smislu što boljeg plasiranja proizvodnog asortimana. O toj temi govorit će mr. sc. Petar Pedišić iz ŽK Zadar.

Svoju djelatnost, kao primjer dobre prakse u poljoprivrednoj proizvodnji, predstavit će Radoslav Bobanović iz Poljoprivredne zadruge Maslina i vino iz Polače.

Dio programa rezerviran je za izlaganje Jasenke Kapuralin, voditeljice razvojnih programa u Agenciji za ruralni razvoj Istre - AZRRI d.o.o. iz Pazina.

Više informacija možete saznati na: www.hgk.hr


Tagovi

Web marketing Zadar HGK Poljoprivreda IPATECH Petar Pedišić Radoslav Bobanović Jasenka Kapuralin Voćarstvo Povrćarstvo Maslinarstvo