Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina 2018
  • 29.10.2018. 10:30

Mali Lošinj na tri dana postaje centar međunarodnog susreta vinogradara i vinara Sabatina 2018!

Kvalitetan trodnevni program s aktualnim temama i informacijama održat će se na ovogodišnjem 28. međunarodnom susretu vinogradara i vinara Sabatina 2018 u Malom Lošinju. Požurite, još se stignete prijaviti za sajam i Burzu vina!

Foto: ZSD
  • 294
  • 25
  • 0

28. međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2018. održat će se od 15.-18. studenog 2018. u Malom Lošinju, Hotel Aurora. 

Sabatina godišnje okuplja vinogradare, vinare, vinarske zadruge i tvrtke, stručnjake, sommeliere, trgovce, ugostitelje, proizvođače i distributere vinogradarsko-vinarske opreme, predstavnike resornih ministarstava, medije i druge sudionike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo iz Hrvatske i inozemstva. 

Cilj susreta je edukacija i povezivanje vinogradara i vinara međusobno, sa strukom, te s ostalim gospodarskim subjektima izravno vezanim za vinogradarstvo i vinarstvo. Osim gospodarskih subjekata iz Hrvatske, interes za sudjelovanjem pokazali su i oni iz Francuske, Austrije, Mađarske, Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Bogat trodnevni program s aktualnim temama

Sabatina je prilika za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore, a prepoznata je po dinamičnom programu koji, osim stručne edukacije i rasprava u okviru znanstveno-stručnih skupova, uključuje i vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata, inovacija i sl. U suradnji sa znanstveno-stručnim, obrazovnim i drugim institucijama, razvija se kvalitetan trodnevni program s aktualnim temama i informacijama. 

Program Sabatine 2018. pogledajte u dokumentu ispod teksta.

Po riječima danas najuspješnijih vinogradara i vinara, Sabatina ostavlja trajan i pozitivan pečat na njihove živote, na njihov poslovni put. Upravo na Sabatinu dolaze radi ugodnog i pozitivnog okruženja sa svojim poslovnim suradnicima i prijateljima, a uz kušanje više od 300 raznih vina zaključuju se brojni novi poslovi.

Dodjela priznanja za dostavljene uzorke

S ciljem promocije te povećanja kvalitete i potrošnje hrvatskih proizvoda, organizatori su okupili tim ovlaštenih stručnjaka koji vrše analizu i ocjenu kvalitete i izgleda ambalaže vina i jakih alkoholnih pića. Dodjela priznanja za proizvode dostavljene na ovjenjivanje održat će se u Hotelu Aurora, Mali Lošinj i to:

  • Dodjela priznanja za otvorena i mlada vina u petak 16.11.2018. u 20,00 sati
  • Dodjela priznanja za buteljirana vina i jaka alkoholna pića u subotu 17.11.2018. u 20,00 sati

Na Sabatinu vinogradari i vinari dolaze radi ugodnog i pozitivnog okruženja sa svojim poslovnim suradnicima i prijateljima, a uz kušanje više od 300 raznih vina zaključuju se brojni novi poslovi.

Burza vina i Sajam vinogradarstva i vinarstva

Na sajmu vinogradarstva i vinarstva, te burzi i izložbi vina svoje proizvode predstavlja 300-njak izlagača - vinarskih zadruga, OPG-a, obrta i tvrtki iz Hrvatske i inozemstva. 

Tvrtku, proizvode i usluge vezane za vinogradarstvo i vinarstvo možete predstaviti na izložbenom štandu u okviru Sajma vinogradarstva i vinarstva, a buteljirane proizvode dostavljene na ocjenjivanje i proizvođači mogu samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi vina. 

Prijava za sajam i Prijava za burzu vina dostupne su ovdje, a popunjene prijave potrebno je poslati do 31.10.2018. na info@zsd.hr ili fax: 021 348 408. 

Rezervacija hotelskog smještaja u Hotelu Aurora

Na web stranici Zadružnog saveza Dalmacije preuzmite Obrazac za rezervaciju hotelskog smještaja u kojem su istaknute i cijene, a popunjeni obrazac pošaljite izravno hotelu na mail ili fax naveden u obrascu.

Program Sabatine 2018. pogledajte u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Sabatina 2018 Program Mali Lošinj Hotel Aurora Ocjenjivanje vina Dodjela priznanja Sajam vina


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo