Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Macfrut 2019
  • 07.05.2019. 16:30

Macfrut 2019 - autentični međunarodni sajam

Macfrut postaje sve više međunarodna trgovinska manifestacija koja pruža priliku za poslovanje, a istovremeno predstavlja tehničku ekspertizu, znanje i odlične proizvode s lokalnog područja.

Foto: Facebook/MacFruit
  • 293
  • 38
  • 0

Kongres tropskog voća - prvi događaj ovog tipa u Europi posvećen je egzotičnom voću. Tijekom tri dana sajma bit će riječi o istraživanju trendova na tržištu, potrošnji, trgovini, ali i znanstvenom razvoju, tehnologijama i metodama prodaje proizvoda, za kojima postoji povećana potražnja na međunarodnom tržištu.

Macfrut 2019 održat će se od 8. do 10. svibnja u Rimini Expo Centru. Sajam je otvoren za posjetitelje od 9.30 do 18 sati.

Najnovije vijesti vezane za Macfrut 2019. možete pronaći u ovoj brošuri.

Događaj se preporučuje profesionalcima u ovom sektoru, od onih koji se bave proizvodnjom i trgovinom do onih koji se bave logistikom, pakiranjem i tehnologijom.

Na sajmu će biti prisutan sve veći broj talijanskih i stranih kompanija, ali i širok spektar inicijativa koje imaju za cilj promoviranje inovacija i internacionalizaciju, koja ga čini značajnim događajem.  

Izlagači će predstavljati cjelokupni lanac opskrbe, odnosno 11 sektora (sjeme, oplemenjivanje biljaka i rasadničarstva, biljne tehnologije, proizvodnja, trgovina i maloprodaja, strojevi za obradu, materijali za pakiranje, svježe rezanje, sušeno voće, logistika i usluge). Bit će održani poslovni sastanci u potpuno opremljenim konferencijskim salama i brojni dodatni događaji koji posjetiteljima nude ne samo poslovne prilike već i priliku za učenje i raspravu.  

Macfrut postaje sve više međunarodna trgovinska manifestacija koja pruža priliku za poslovanje, a istovremeno predstavlja tehničku ekspertizu, znanje i odlične proizvode s lokalnog područja.


Tagovi

Macfrut 2019 Trgovinska manifestacija Uzgoj voća Sajam Expo centar


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]