• Sajam poljoprivrednih proizvoda
  • 20.06.2016. 12:00

Luka i igara na Vranskom jezeru

U nedjelju 17.07.2016. godine na vidikovcu Kamenjak će se održati 3. Sajam lokalnih poljoprivrednih proizvoda Luka i igara.

Foto: PP Vransko jezero
  • 574
  • 63
  • 0

Pozivaju se sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Vranskog jezera i okolice na izlaganje na 3. Sajmu lokalnih poljoprivrednih proizvoda "Luka i igara", koji će se održati u nedjelju 17.07.2016. godine od 18 sati na vidikovcu Kamenjak.

Sajam omogućava predstavljanje najbližeg kruga lokalne poljoprivredne proizvodnje u samome Parku i neposrednoj okolici kroz prigodan program prodaje lokalnih proizvoda (luk, kapula, bajami, krumpir, slanutak, jari grah, bob, smokve, sir, brašno, vino, med, ulje), prodaje i degustacije lokalnih specijaliteta te radionice tradicijskih vještina (pečenje domaćeg kruha pod pekom, pečenje pite od sira - prisnaca, priprema friganog sira s jajima, pletenje vijenaca luka i kapule), kao i predstavljane tradicijskih plesova i pjesama.

Za izlaganje i više informacija potrebno se je javiti Javnoj ustanovi Parka prirode Vransko jezero na broj 023/383-181 ili osobno u upravu Parka u Biogradu, Kralja Petra Svačića 2. Sudjelovanje za sve izlagače je besplatno.

Foto: PP Vransko jezero


Tagovi

Sajam Luka i igara Vransko jezero Prodaja Degustacija Kamenjak OPG Izlaganje


Autorica

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Iz Baranje s ljubavlju :)