Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cvjetni sajam
  • 12.03.2015. 17:40

Ludbreg - centar svijeta i cvijeća!

Po 19. puta se održava Flora centrum mundi 2015., međunarodna izložba i sajam cvijeća u Ludbregu od 1. do 3. svibnja 2015.

  • 1.727
  • 85
  • 0

Udruga cvjećara ludbreške regije i ove godine organizira izložbu i sajam cvijeća pod nazivom Flora centrum mundi 2015. Ova nadaleko poznata manifestacija održat će se od 01. do 03. svibnja 2015. godine u centru svijeta, ove godine 19. put po redu.

Posjetitelji će moći uživati u raznovrsnosti cvijeća koje će biti izloženo na sajmu, kao i opremi vezanoj za uzgoj cvijeća, stručnim časopisima, proizvodima od drva, keramike i drugim zanimljivostima. Sve će biti popraćeno bogatim kulturnim i zabavnim programom kroz sva tri dana trajanja sajma, a tematska izložba ove godine će biti Bonsai.

Upravo iz Ludbrega opisani su drevni zemaljski krugovi na čijim obodima su potom smještene sve veće europske metropole. Također, po tom se vjerovanju na suprotnoj strani zemaljske kugle nalazi ludbreški antipod - južnopacifički otočić Antipodes, ostatak drevne Antipodravine.

Ovim putem pozivaju se izlagači da se prijave za sudjelovanje na sajmu cvijeća, a posjetitelje da dođu posjetiti sajam u što većem broju i budu dio ove cvjetne rapsodije te da im šarenilo boja i mirisa uljepša prvi svibanjski vikend. Sve će biti popraćeno bogatim kulturnim i zabavnim programom kroz sva tri dana trajanja sajma.

Posebno treba izdvojiti nastup muzičkog sastava Los Caballerosa, poznati hrvatski mariachi sastav koji izvodi autentičnu meksičku glazbu. Los Caballerosi nastupat će u nedjelju, 03.05.2015. od 15 sati. Organizator je Udruga cvjećara ludbreške regije, Ludbreg.

Tijekom trajanja sajma održat će se i bogat kulturno-umjetnički program. Posjetitelji će na štandovima moći razgledati balkonsko i ukrasno cvijeće, začinsko i ljekovito bilje, sobno cvijeće, crnogoricu, sadnice, lončanice, trajnice, bonsai, kaktuse i sukulente. Bit će tu i vrtnog namještaja, rasvjetnih tijela, fontana, žardinjera, a predstavit će se i umjetnički obrti.

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem obogatite ovu međunarodnu cvjetnu manifestaciju.
Za prijave i informacije obratite se organizatoru: Udruga cvjećara ludbreške regije, Ludbreg.

Osobe za kontakt:

  • Valerija Pokos, mag. ing. agr. tel. 091/488-27-67
  • Ivana Matijašec,tel. 098/918-91-61;
  • Saša Jerković, tel.091/794-00-43,


Tagovi

Cvjetni sajam Bonsai Los Caballeros Mariachi Cvijeće


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije