Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 3. Bilogorska kestenijada
  • 02.10.2018. 09:00

Ljubitelji kestena i jeseni - pravac na 3. Bilogorsku kestenijadu u Malu Dapčevicu!

Napunite baterije uz mirise i okuse jeseni na 3. Bilogorskoj kestenijadi gdje vas očekuju brojne gurmanske delicije, biciklijada, radionica izrade buketa te dobra zabava uz tamburaški sastav.

Foto: Pixabay/Couleur
  • 751
  • 102
  • 1

3. Bilogorska kestenijada koju organizira Vila Bilogore održat će se 06. i 07.10.2018. godine na imanju Vila Bilogore u mjestu Mala Dapčevica. Riječ je o spoju sporta, gastronomije i kulture gdje je naglasak na jeseni i kestenu.

Juneći gulaš sa kestenom, roštilj na drveni ugljen sa umacima od kestena samo su neke od gurmanskih delicija koje očekuju posjetitelje. Na biciklijadi koju organizira Nippy Adventures, portal za promociju cikloturizma, sudjelovat će biciklisti iz raznih biciklističkih udruga koji će se u nedjelju 06.10. 2018. voziti od Virovitice do imanja Vila Bilogore. Biciklisti će se voziti kroz bilogorske šume gdje ih očekuje makadamska vožnja i usponi.

Napunite baterije uz mirise i okuse jeseni

U subotu i nedjelju je organizirana radionica pod nazivom Izrada poklon buketa od prirodnog cvijeća. Voditeljica radionice je Snježana Horak, vlasnica obrta Cvjetne dekoracije "Snježana". Cijena radionice je 100,00 kn, a prijave traju do 04.10.2018. godine. Prijaviti se možete na mail: info@vilabilogore.com.

U nedjelju i subotu u 13 sati prošećite Vilinskim putem uz pratnju turističkog animatora i saznajte sve o bilogorskim mitološkim bićima. Savršen način da se družite, provedete prekrasna dva dana s obitelji i napunite baterije uz mirise i okuse pečenog kestena koji će za sve posjetitelje biti besplatan zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Grubišno Polje.

U subotu od 16 sati goste će zabavljati Tamburaški sastav Gelipteri. Više informacija možete potražiti na Facebook stranici Vila Bilogore.


Tagovi

3. Bilogorska kestenijada Vila Bilogore Radionica Izrada buketa Biciklijada


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]