Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Florijana
  • 21.09.2015. 15:30

Ljubitelji cvijeća ne propuštaju Florijanu

Svake godine smo sve zadovoljniji. Stvara se poseban odnos mladih prema cvijeću, a grad nam postaje sve ljepši. Na ovaj način zajedno s građanima podižemo razinu kulture življenja

Foto: mojarijeka.com
  • 190
  • 12
  • 0

Cvjetni festival, pod nazivom Florijana, održava se i ove godine u Rijeci, po jubilarno deseti puta. Na pješačkom mostu kod hotela Continental od 24. do 27. rujna posjetiteljima će se predstaviti brojni proizvođači ukrasnoga bilja.

Upravo zbog velikog izbora proizvoda, ali i stručnih radionica i predavanja, Florijana je postala nezaobilazna manifestacija svim ljubiteljima cvijeća.

Podižemo kulturu življenja

Osim mogućnosti nabavke cvijeća, posjetitelji će moći saznati savjete o uzgoju i primjeni zaštitnih sredstava. Mirjana Brickweg, iz udruge Ideja LUX Rijeka prošle je godine naglasila važnost ovog festivala upravo zbog dobrog odaziva posjetitelja, ali i proizvođača. "Dođite i pogledajte kakve se sve sadnice nude, ukrasite svoje okućnice, da nam grad lijep bude", poručila je Brickweg te nastavila kako je kroz manifestaciju stvorena sinergija i povjerenje.

"Svake godine smo sve zadovoljniji. Stvara se poseban odnos mladih prema cvijeću, a grad nam postaje sve ljepši. Na ovaj način zajedno s građanima podižemo razinu kulture življenja", poručuju iz Gradske uprave za poduzetništvo.

Dodjela priznanja za najljepše okućnice

Već tradicionalno, bit će dodijeljena priznanja vlasnicima najljepše uređenih okućnica grada Rijeke, a u sklopu manifestacije bit će upriličene izložbe i nastupi.

Organizator ove izložbene manifestacije, prodajnog i edukativnog karaktera su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke.

Foto: mojarijeka.com


Tagovi

Florijana Izložba cvijeća Ukrasno bilje LUX Rijeka Mirjana Brickweg Najljepša okućnica


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.