Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mehanizacija
  • 15.09.2022. 12:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Lagro na sajmu u Gudovcu preko 20 godina - što su izložili?

Imamo dobru suradnju s Bjelovarskim sajmom, na dobroj smo poziciji, a tu želimo nastupati i dalje, kazao nam je Zvonimir Adžić iz ove tvrtke.

Foto: Martina Popić
  • 791
  • 114
  • 0

Već više od 20 godina tvrtka Lagro d.o.o. svoj asortiman izlaže na sajmu u Gudovcu.

"Imamo dobru suradnju s Bjelovarskim sajmom, na dobroj smo poziciji, a tu želimo nastupati i dalje", kazao nam je Zvonimir Adžić iz ove tvrtke. Kako dodaje, najviše upita na sajmovima dobivaju za plugove i rasipače.

Na svom su izložbenom prostoru predstavili niz referentnih brendova iz svoje ponude. Ono što nam je Adžić prvo istaknuo je poljska marka Zaslaw koja proizvodi prikolice.

U ponudi plugovi ravnjaci i premetnjaci

Iako je u posljednje vrijeme na svjetskom tržištu zbog nedostatka željeza bilo problema s njihovim isporukama, iz tvrtke Lagro nam kažu da oni nisu imali tih problema. "Mi imamo velik lager robnih zaliha tako da možemo brzo odgovoriti na upite tržišta i potrebe krajnjih kupaca i to sukladno agrotehničkim rokovima", istaknuo je naš sugovornik.

Omjer cijene i kvalitete

Valja napomenuti da osim traktorskih, kao dodatan program nude i auto-prikolice. Također, u njihovom su se izložbenom prostoru mogli vidjeti plugovi premetnjaci i ravnjaci europskog brenda Akpil.

"Oni su se pokazali kao jedan od najboljih izbora u omjeru cijene i kvalitete", napomenuo je Adžić. Osim njih, od ove marke imaju tanjurače i prskalice.

Najviše upita za plugove i rasipače

Već sedam godina prezentiraju, prodaju i servisiraju Donder rasipače za gnojivo i kranove za prijenos jumbo vreća. Osim toga nude Ozduman kukuruzne sijačice, kultivatore i tanjurače.

"U ponudi imamo program kultivatora srpskog Huđika", dodaje Adžić rekavši da je riječ o proizvođaču koji radi sa švedskim čelikom. Dugi niz godina posluju i s Tupanjcem koji u ponudi ima strojeve za pripremu zemljišta. Također, već su 25 godina serviseri i distributeri Kärcher uređaja.

Što su sve izložili na 29. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu pogledajte u našoj galeriji.


Fotoprilog


Tagovi

Lagro Zvonimir Adžić Bjelovarski sajam Ponuda


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Lagro d.o.o.

Zalužje 42, 32100 Vinkovci, Hrvatska
tel: +385 32 352 066, fax: +385 32 352 064, e-mail: lagro.poslovanje@gmail.com web: http://poljoprivredna-mehanizacija.com/