Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Labinprogres TPS
  • 13.03.2015. 07:20

Labinprogres predstavio novi program košnje!

Svi prisutni mogli su se uvjeriti u izvrsne performanse prezentiranih strojeva, a stručno osoblje bilo je spremno odgovoriti na sva dodatna pitanja i pružiti informacije vezane uz rad strojeva.

  • 3.558
  • 109
  • 0

Tvrtka Labinprogres-Tps d.o.o. u suradnji s tvrtkom Entrada d.o.o., ekskluzivnim distributerom za hrvatsko tržište, održale su u petak 27 veljače 2015. prezentaciju strojeva u radu i tako predstavili novi program namijenjen za košnju, ali i ostale novosti iz prodajnog programa. Ovom prigodom okupili su se mnogobrojni Labinprogresovi kupci (ekskluzivni i ovlašteni distributeri) koji zastupaju Labinprogres na domaćem i inozemnom tržištu te ostala zainteresirana javnost.

Mini, a kosi kao velika

Uvodnu riječ održao je Tomica Črnac, direktor tvrtke Labinprogres-Tps, koji je ukratko predstavio program događanja, nakon čega su svi prisutni krenuli u kratki obilazak proizvodnog pogona. Uslijedio je radni dio, gdje je detaljno predstavljen cjelokupni program košnje 2015, a posebnu pažnju zauzeo je novitet u ovogodišnjoj ponudi - motokosačica Corona Mini.

Motokosačica Corona Mini daje odgovor na zahtjeve tržišta za manjom, ali pouzdanom i robusnom kosačicom. Bazirana je na mehaničkom mjenjaču koji ima dvije brzine za vožnju naprijed i jednu brzinu za vožnju unazad. Kosačica je standardno opremljena benzinskim motorom Kohler CH 270 snage 7 KS te kotačima 4.00x8“. Za pogon kose je zadužen univerzalni pogonskim mehanizam koji je kompatibilan sa različitim reznim mehanizmima u rasponu širine od 100 cm do 127 cm.

Pored nove motokosačice Mini, u radu je prikazana i motokosačica Corona koja se već nekoliko godina nalazi u ponudi Labinprogresa, a za ovu je godinu doživjela nekoliko značajnih tehničkih poboljšanja te je višestruko povećana paleta pogonskih i reznih mehanizama koji se mogu kombinirati s osnovnim strojem. Uz osnovni pogonski mehanizam moguće je kombinirati rezne mehanizme sa ili bez zaštitnih prstiju u rasponu širina od 112cm do 167cm, a uz poseban pogonski mehanizam 'profi', moguće je koristiti i rezni mehanizam sa duplom reznom letvom i posebnim antivibracijskim sustavom koji postiže izvanredne rezultate košnje u svim uvjetima, a posebno je pogodan za izrazito teške uvjete kao što je recimo visoka trava nekošena više godina, vlažna trava, tereni sa velikim nagibom i slično.

Uz ovakav izbor i mogućnosti različitih kombinacija pogonskih i reznih mehanizama te dodatnim mogućnostima izbora između nekoliko motora u dizelskoj ili benzinskoj izvedbi, kao i opcijskih kotača, utega i produžetaka, nije ostavljen ni najmanji prostor kompromisu, već se u startu želi zadovoljiti svakog kupca i ponuditi mu upravo onakvu kosačicu koja će najbolje odgovarati njegovim potrebama.

Labinprogres - odgovor na svaki zahtjev kupca

Neovisno o tome radi li se o košnji trave, krmnog ili ljekovitog bilja, žitarica ili održavanju zelenih površina, bilo na nizinskim ravnim ili pak teško pristupačnim brdsko-planinskim terenima, Labinprogres ima adekvatno rješenje i svojom paletom proizvoda može odgovoriti na svaki zahtjev kupca.

Motokultivatori Mondial Greeny i Special Green su također obogaćeni sa novinama u pogledu čeonih kosa te je tako od ove godine pogonski mehanizam u kombinaciji sa nekoliko varijanti i širina reznih mehanizama moguće priključiti i na Labinprogresove motokultivatore, što će posebno razveseliti postojeće vlasnike koji sada uz relativno malu investiciju i izborom neke od ponuđenih varijanti čeonih kosa mogu svoj motokultivator pretvoriti u vrlo dobar stroj za košnju.

Poboljšanja rotacionih kosa

Pored čeonih kosa, Labinprogres je na prezentaciji demonstrirao i rad rotacionih kosa RK-100 i RK-60 koje su također za ovu godinu doživjele određene izmjene i znatna poboljšanja. Rotaciona kosa RK-100 ima dva noža i radnu širinu košnje od 100 cm te je kompatibilna sa motokultivatorom Special Green. Rotaciona kosa RK-60, radne širine košnje od 60 cm je priključak koji je kompatibilan sa motokultivatorom Mondial Greeny.

Greeny Mini - novi motokultivator

Uz stalne inovacije i poboljšanja, Labinprogres nastavlja svoju politiku kontinuiranog razvoja te je za ovu sezonu proširio svoj program za obradu tla još jednim novim proizvodom - motokultivatorom Greeny Mini - koji će predstavljati veoma bitan segment u ponudi te tako nadopuniti Labinprogresov prodajni asortiman.

Mini motokultivator opremljen je benzinskim motorom Kohler CH 270 snage 7 KS te mjenjačem sa diferencijalom koji ima tri brzine naprijed i jednu brzinu unazad, sa mogućnošću korištenja u oba smjera (invertitor). Mini motokultivator ima okretljive ručke, kotače 4.00x8“ te se, osim rotacione kopačice, na njega mogu priključiti i ostali priključci.

Labinprogres-TPS je tvrtka koja je oduvijek strogo orijentirana prema svojim kupcima. Pomno osluškuje njihove potrebe i želje, donosi inovacije na tržište, obogaćuje svoj prodajni program te širi mrežu svojih pouzdanih i vjernih kupaca.

U prilogu ispod članka pogledajte fotogaleriju sa događaja!


Fotoprilog


Tagovi

Labinprogres TPS Program košnje Prezentacija košnje Entrada d.o.o. Tomica Črnac Motokosačica Corona Mini Pogon kose Antivibracijski sustav


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]