Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nacionalna konferencija
  • 15.11.2022. 16:30
  • Istarska, Labin

Labin u znaku pčelarstva, apiterapije i apiturizma

Bliži se druga nacionalna konferencija pčelarstva, apiterapije i apiturizma s međunarodnim sudjelovanjem. Osigurana je i mogućnost sudjelovanja putem zoom platforme

Foto: Julijana Kuzmić
  • 473
  • 48
  • 0

Druga nacionalna konferencija pčelarstva, apiterapije i apiturizma s međunarodnim sudjelovanjem održat će se u četvrtak, 17. studenog, s početkom u 10 sati u Fitness dvorani Sportskog centra "Franko Mileta” u Labinu (Rudarska ul. 2) te na platformi Zoom u organizaciji Pčelarske udruge Labin. 

Programom je predviđen okrugli stol na temu "Registracija apiturizma kao djelatnosti". Najavljena su i predavanja, tako će dr. sc. Domen Jaklič, univ. dipl. biol. govoriti o matičnoj mliječi, kraljevskoj hrani i propolisu prirodnom dezinficijensu (na slovenskom jeziku). 

Tanja Arih Korošec otkrit će "Kako prodati pčelarski doživljaj, a ne samo proizvode" (na slovenskom jeziku), dr. sc. Gordana Hegić mag. ing. agr. o razvoju apiterapije i apiturizma u Hrvatskoj, Beate McKenzie o BEECURA medicinskom uređaju za apiinhalacije (na engleskom jeziku) te Armin Nuhanović: Apiturizam u Bosni i Hercegovini. 

Suorganizatori su Grad Labin i Hrvatsko apiterapijsko društvo, a projekt podupiru Istarska županija i općine Sveta Nedelja, Kršan, Pićan i Raša. 

Detalje programa pronađite u dokumentu ispod teksta. 


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Nacionalna konferencija Pčelarstvo Apiterapija Apiturizam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]