Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 06.01.2014. 11:00

Kutjevačko Vincelovo 2014.

Prekrasni kutjevački obronci, čije se padine stapaju sa Zlatnom dolinom, izgledaju još ljepše kada se popije pokoja čašica kvalitetnog vina

  • 736
  • 67
  • 0

Kutjevačko Vincelovo je specifična tradicionalna pučka svetkovina u čast blagdana Sv. Vinka, zaštitnika vinogradara kojom vinogradari kutjevačkog kraja kroz stoljeća obilježavaju početak rezidbe vinove loze u svojim vinogradima u kutjevačkom vinogorju.

Manifestacija će se održavati na jedinstvenom vinskom trgu u Kutjevu - Trgu graševine, 18. siječnja 2014., uz prisutnost nekoliko tisuća posjetitelja. Fešta započinje paljenjem vincelovske vatre oko koje posjetitelji tradicionalno peku čuveni vincelovski ražanj. Vinari u svojim vinskim podrumima priređuju bogatu ponudu vrhunskih vina kutjevačkog vinogorja.

Uz vino je naravno neizostavna i dobra hrana, pa tako Kutjevačko Vincelovo uključuje i bogatu gastro ponudu, ali i etno ponudu - ručni radovi i zlatovezi. Uz sve to odvijat će se vrhunska zabava za sve ljubitelje folklora, tamburaške i zabavne glazbe, puhačke glazbe, pjesme i plesa do duboko u noć, a sve će biti začinjeno nezaobilaznim humorom voditelja.

Više informacija možete saznati na: www.tz-kutjevo.hr

Photo: croatia.hr


Tagovi

Kutjevačko Vincelovo Vino Sv. Vinko Kutjevo Gastro ponuda Trg graševine Vinarstvo Vinska fešta


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.