Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Suzy Josipović
  • 19.03.2014. 11:30

Kušajte ljubav na stolu na Festivalu hrane i vina

2. Hrvatski festival hrane i vina u Areni Zagreb predstavit će zdravu i jednostavnu kuhinju Suzy Josipović

  • 119
  • 11
  • 0

2. Hrvatski festival hrane i vina ugostit će, 3. travnja 2014. u 18 sati, celebrity cheficu Suzy Josipović, koja se može pohvaliti sa čak dvije popularne kuharice "Mama zna" i "Mojih 50 najdražih slanih jela". Već godinama Suzyne kuharice ne silaze s popisa najprodavanijih kulinarskih izdanja.

Zbog užurbanog tempa života te brojnih obaveza koje današnje žene svakodnevno obavljaju, savjeti Suzy Josipović o hrani koja je zdrava, a opet jednostavna za pripremu, zasigurno će koristiti brojnim pripadnicama nježnijeg spola, koje balansiraju između posla i obitelji. Upravo iz tog razloga, Suzy je gošća prvog dana Festivala hrane i vina.

Suzy Josipović voli za sebe reći kako nije profesionalna kuharica, već mama koja uz svoj redovni posao kuha i istinski uživa u tome. Ovom prilikom Suzy je otkrila i što će pripremati u okviru 2. Hrvatskog festivala hrane i vina. Bit će to jednostavna, brza i zdrava jela od namirnica koje je lako nabaviti i svatko od nas ih ima u svom frižideru. Na meniju će se naći rižota, tjestenine, a Suzy će otkriti i tajne spravljanja jednog posebno popularnog jela."Kad sam razmišljala o jelima koje ću pripremati, vodila sam se mišlju da moraju biti fina, zdrava i jednostavna za pripremu pa sam odlučila da ću kuhati popularni francuski specijalitet quiche na različite načine", ističe Suzy.

Jednostavna i ukusna Suzyna kuhinja na Festivalu hrane i vina

Kuhanju Suzy pristupa jednostavno i tradicionalno, a opet moderno i kreativno, sva su njena jela brzo gotova, a kuhanje ima samo jednu svrhu - da svi koji kušaju njeno jelo u njemu uživaju. Mnoge se žene zato s njom mogu poistovjetiti, od nje mnogo naučiti i zajedno s njom uživati ugađajući najmilijima. Stoga je gostovanje Suzy Josipović idealna pozivnica na 2. Hrvatski festival hrane i vina.

Podsjetimo, Festival hrane i vina održat će se od 3. do 5. travnja ove godine u Areni Zagreb, a uključivat će prezentacije cjelokupne eno-gastro ponude Hrvatske kroz različite regije, ali i gastronomiju drugih zemalja, s naglaskom na Italiju kao zemlju pokrovitelja.

Više informacija možete saznati na: www.festivalhraneivina.hr


Tagovi

Suzy Josipović Festival hrane i pića Quiche Kuharica Arena Zagreb Cooking show


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]