Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 1. revija najboljih vina Zagrebačke županije
  • 05.06.2018. 13:30

Kušajte 153 vrste vina na 1. reviji najboljih vina Zagrebačke županije!

Ova jedinstvena enološka manifestacija bit će prilika za kušanje 153 vrste svjetskih, udomaćenih i autohtonih sorti vina od 33 vinara iz 9 vinogorja Zagrebačke županije, među kojima su i brojna šampionska vina s međunarodnih ocjenjivanja!

Foto: Bigstockphoto/elenathewise
  • 246
  • 14
  • 0

Zagrebačka županija poziva vas na svečano otvorenje 1. revije najboljih vina Zagrebačke županije koje će se održati u srijedu, 06. lipnja 2018. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin (Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb) s početkom u 13:00 sati.

Ova jedinstvena enološka manifestacija bit će prilika za kušanje 153 vrste svjetskih, udomaćenih i autohtonih sorti vina od 33 vinara iz 9 vinogorja Zagrebačke županije, među kojima su i brojna šampionska vina s međunarodnih ocjenjivanja.

Enološku priču upotpunit će stručno vođene degustacije sljubljivanja vina i županijskih sireva te radionice "Sir i vino" i "Pjenušci Zagrebačke županije". Posebni gosti Revije bit će ponajbolji vinari iz Slovenije uz pratnju vinskih kraljica. U ime Zagrebačke županije Reviju će otvoriti župan Stjepan Kožić.


Tagovi

Revija najboljih vina Zagrebačka županija Vinarstvo Sir i vino


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]