Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupujmo hrvatsko
  • 02.05.2018. 15:00

Kupujmo hrvatsko u Vukovaru uz festival nematerijalne baštine

Nastavlja se tradicija provođenja akcije Kupujmo hrvatsko.

Foto: Facebook/Grad Vukovar
  • 240
  • 20
  • 0

Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju provođenja akcije Kupujmo hrvatsko, ovoga puta u Vukovaru gdje će 3. i 4. svibnja domaći proizvođači na Trgu Republike Hrvatske ponuditi svoje proizvode, navode iz HGK. 

Cilj Akcije, dodaju, je potaknuti što bolji plasman domaćih proizvoda i usluga na domaćem tržištu. Posjetitelje očekuje i bogat kulturni program jer akcija Kupujmo hrvatsko udružuje snage s Festivalom nematerijalne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ koji se održava od 3. do 6. svibnja. U sklopu Akcije će se tako predstaviti svih trinaest hrvatskih nematerijalnih dobara upisanih na UNESCO-voj listi zaštićenih nematerijalnih kulturnih dobara.

S ciljem educiranja djece o važnosti očuvanja domaće proizvodnje, i ove godine je organizirano natjecanje za izbor najboljih dječjih i likovnih radova iz osnovnih i srednjih škola te vrtića, a nagrade će biti podijeljene na samoj Akciji.

HGK već 21 godinu provodi akciju Kupujmo hrvatsko kako bi naglasila važnost promocije domaćih proizvoda vrhunske kvalitete, nositelja znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta.  Osim što boljeg plasmana domaćih proizvoda, na ovaj se način potiče konkurentnost i čuvaju radna mjesta. Akciju će otvoriti predsjednik HGK Luka Burilović, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava te Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, a prvi dan Akcije završava uz koncert Nene Belana u 20 sati te Tomislava Bralića i klape Intrade u 21:30 sati.


Tagovi

Kupujmo hrvatsko HGK Vukovar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).