Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija o hrani
  • 23.04.2016. 16:30

Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane

Konferencija je prošle godine okupila 270 registriranih sudionika koji su uključeni u problematiku sigurnosti hrane.

  • 504
  • 23
  • 0

Već 10. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane u Hrvatskoj, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo, održat će se od 16. do 18. svibnja u Opatiji.

Podsjećamo, konferencija je prošle godine okupila 270 registriranih sudionika koji su uključeni u problematiku sigurnosti hrane. Uz regionalne i sudionike iz Hrvatske, subjekte u proizvodnji hrane, predstavnike MORH-a, predstavnike fakulteta, laboratorija, nadležnih agencija i savjetodavnih tijela, otvaranju konferencije su prisustvovali i predstavnici Europske komisije (EC), predstavnici Američke agencije za hranu i lijekove (FDA) te predstavnici Zaklade međunarodnog vijeća za informiranje o hrani (IFIC).


Tagovi

HGK Konferencija o sigurnosti hrane Opatija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).