Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska agencija za hranu
  • 25.07.2017. 19:00

Konferencija o procjeni rizika porijeklom iz hrane

Konferencija će se održati 16. i 17. listopada 2017. godine (ponedjeljak i utorak), na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. Prijave su do 1. listopada!

Foto: Bigstockphoto/trans
  • 510
  • 29
  • 0

Hrvatska agencija za hranu (HAH), uz potporu Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA), pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva RH, organizira 2. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane.

Konferencija će se održati 16. i 17. listopada 2017. godine (ponedjeljak i utorak), na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. U sklopu konferencije održat će se i nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane 2017., koje HAH već tradicionalno organizira u suradnji s Organizacijom za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO).

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti putem web obrasca

Iz HAH-a da to učinite čim prije, najkasnije do 1. listopada 2017.

Konferencija je namijenjena predstavnicima nadležnih tijela, industrije, organizacijama potrošača, znanstvenoj zajednici te svim dionicima u sustavu sigurnosti hrane iz Hrvatske, ali i regije. Konferencija će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz simultano prevođenje.

Program skupa, kao i više informacija o konferenciji pogledajte ovdje.

Foto: Bigstockphoto/trans961


Tagovi

HAH Konferencija Sigurnost hrane


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).