Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Energy market
  • 24.10.2013. 10:59

Konferencija Energy Market Forum 2013.

U organizaciji Poslovnog centra znanja 30. listopada 2013. u Zagrebu, održat će se konferencija Energy Market Forum 2013. Riječ je o središnjem mjestu razgovora o energetskom tržištu i njegovom razvoju u Hrvatskoj ove godine

Foto: freepik.com
  • 871
  • 43
  • 0

U organizaciji Poslovnog centra znanja 30. listopada 2013. u Zagrebu u kongresnom centru Forum u Green Goldu, s početkom u 9:30 sati održat će se konferencija Energy Market Forum 2013. Riječ je o središnjem mjestu razgovora o energetskom tržištu i njegovom razvoju u Hrvatskoj ove godine. U tri zanimljiva panela, čelnici kompanija i stručnjaci iz područja energetike, raspravljat će o problemima hrvatskog energetskog tržišta te zajednički pokušati pronaći moguće rješenje tih problema.

U panel raspravi pod nazivom "Rodilo se tržište, a što sad?" po prvi put od početka liberalizacije hrvatskog tržišta električne energije, okupit će se čelnici svih domaćih elektroenergetskih tvrtki te raspraviti tko ima najjeftinije cijene, tko najbolju uslugu te što treba poduzeti da bi ta ponuda bila još bolja.

U panel raspravi pod nazivom "Stigao je jeftini plin, tko preživi pričat će", domaći distributeri prirodnog plina i operatori transportno-skladišnog sustava, odgovorit će na pitanje, kad će, po uzoru na tržište električne energije, građani moći kupovati i jeftiniji plin? Na kraju, u trećem panelu pod nazivom "Zlatna koka koji nosi 1 posto profita", čelnici domaćih naftnih kompanija javnosti će prikazati pravu sliku o cijeni i kvaliteti naftnih derivata koji se nalaze na domaćem tržištu.

Je li Hrvatska spremna na tranziciju energetskog sektora iz socijalističkog ustroja u sustav temeljen na načelima slobodne, tržišne ekonomije? Jesmo li još uvijek vezani za naftu i plin i postaje li električna energija zbog konkurentnosti konačno ili samo privremeno rješenje? O svemu tome bit će riječi na konferenciji Energy Market Forum 2013.

Foto: freepik.com


Tagovi

Energetika Konferencija Energy Market Tržište Plin Profit

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]