Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroRocks
  • 10.09.2022. 16:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Konferencija AgroRocks u Osijeku povezuje proizvodnju hrane i IT sektor

Konferencija će u petak, 14.10. u Osijeku okupiti najznačajnije dionike digitalizacije agrara

Foto: AK
  • 598
  • 50
  • 1

Grad Osijek, centar domaće proizvodnje hrane i sve značajnije IT industrije bit će 14. listopada 2022. godine domaćinom AgroRocks 2022 konferencije na kojoj će se govoriti o novim tehnologijama u agraru.

Organizatori ovog okupljanja važnih dionika digitalizacije agrara su informacijski sustav Agroklub i Društvo agrarnih novinara Hrvatske uz podršku Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, uz sufinanciranje iz Programa ruralnog razvoja RH.

Na skupu će se kroz niz panela i predavanja govoriti o budućnosti proizvodnje hrane, s posebnim naglaskom na internetska programska rješenja te uređaje nove generacije na kojima počiva precizna poljoprivreda. Bit će govora o digitalizaciji javne uprave iz sfere agrara kao i o stanju razvoja domaće komunikacijske infrastrukture.

Uoči Svjetskog dana hrane, govorit će se i o primjeni blockchain tehnologija u domaćoj poljoprivredi kao i o digitalnoj transformaciji društva u cjelini.

Organizatori očekuju 150 sudionika - poljoprivrednika, poduzetnika, predstavnika znanstvene zajednice i javne uprave kao i regulatora.

Po završetku konferencije predviđeni su poslovni, tzv. B2B susreti. 

Konferencija je sufinancirana sredstvima Programa ruralnog razvoja RH.


Tagovi

AgroRocks NoveTehnologije Digitalna poljoprivreda


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

AgroRocks

31000 Osijek, Hrvatska
e-mail: info@agroklub.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]