Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 12.05.2016. 12:30

Komora Zagreb na Interfestu 2016. u Novom Sadu

Komora Zagreb sudjelovat će na 13. međunarodnom sajmu vina Interfest 2016. koji će se održavati od 16. do 18. lipnja u Novom Sadu u Srbiji.

  • 360
  • 15
  • 0

Komora Zagreb kao koordinator hrvatskoga nastupa na 13. međunarodnom sajmu vina Interfest 2016 koji će se održavati od 16. do 18. lipnja u Novom Sadu, Srbija, nakon provedene ankete o zainteresiranosti potencijalnih izlagača te prijavljenih četiri tvrtki i vinarskih udruga, nastavila je s organizacijskim pripremama.

Riječ je o sajmu koji okuplja proizvođače vina, turističke organizacije i sve one koji se bave proizvodnjom, distribucijom i promocijom vina, uz sudjelovanje brojnih izlagača iz Srbije i inozemstva. Detaljnije informacije o toj manifestaciji poznatoj pod sintagmom "festival vina" mogu se naći na internetskoj stranici Interfest.

U pogledu sudjelovanja na tom sajmu, Komora Zagreb će osigurati odgovarajući izložbeni prostor za zajednički nastup vinara. Sukladno Protokolu o organiziranju nastupa hrvatskih tvrtki na sajmovima u Hrvatskoj i inozemstvu, Komora sufinancira nastup tvrtki članica u okviru zajedničkog izložbenog prostora u njezinoj organizaciji na način da do 50 posto ukupnih troškova snose izlagači, a preostali dio Komora.

Sufinanciranje i za one koji nisu članovi HGK

Za poslovne subjekte koji nisu članovi HGK, Komora će pod istim uvjetima sufinancirati nastup na zajedničkom štandu, ukoliko subjekti prije odlaska na sajam uplate u cijelosti iznos jednogodišnje članarine za male tvrtke (504,00 kn). Izlagači pojedinačno snose troškove transporta izložaka i svojih promotivnih materijala te putovanja i smještaja svojih predstavnika na ovoj manifestaciji. Temeljem broja prijavljenih sudionika donijet će se i odluka o visini potpore za navedeni sajam, na temelju čega će biti ispostavljena i ponuda za sudjelovanje. Ukoliko se ponuda ne uplati do zadanog roka, to će se smatrati odustajanjem od nastupa.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u HGK-Komori Zagreb, Odsjek za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo, Draškovićeva 45, Zagreb; kontakt osoba: Biserka Šafran Fuchs, viša stručna suradnica; tel: 01/4606 777; faks: 01/ 4606 803; e-adresa: bsafran@hgk.hr


Tagovi

Interfest Novi Sad Sajam vina HGK Komora Zagreb


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]