Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 18.11.2016. 12:00

Klaster po treći put na EIMA sajmu!

Klaster poljomehanizacije je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom po treći put izlagao na EIMA sajmu poljoprivredne mehanizacije u Bologni!

  • 1.005
  • 48
  • 0

Sajam EIMA je bienalni sajam i održava se svake druge godine i godišnje se izmjenjuje s najvećim sajmom poljoprivredne mehanizacije Agritechnica u Hannoveru. EIMA je po veličini drugi sajam poljoprivredne mehanizacije u Europi, a statistički podaci govore da je na prethodno održanom sajmu EIMA sudjelovalo 1809 izlagača iz 45 zemalja, a sajam je obišlo više od 235.614 posjetitelja iz 130 zemalja, a ove godine taj broj je zasigurno premašen i sajam iz godine u godinu raste.

Klaster poljomehanizacije je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom po treći put izlagao na ovom značajnom sajmu na površini od 150 m², a izlagale su slijedeće članice: Hittner iz Bjelovara, proizvođača poljoprivrednih i šumskih traktora (skiddera), Labinprogres-TPS iz Labina, proizvođač traktora i motokultivatora, Hidraulika - Kutina, proizvođač hidrauličnih dijelova, Megametal iz Nedelišća, proizvođač traktorskih freza i rasipača mineralnih gnojiva i POD iz Dežanovca, proizvođač opruga za poljoprivredne strojeve.

Sajam nezamjenjiv način promocije!

Ostale članice Klastera poljomehanizacije bile su zastupljene putem promidžbenog filma Klastera poljomehanizacije, kao i putem tiskanih promidžbenih materijala i kataloga. Pored mnogobrojnih posjetitelja i poslovnih partnera izložbeni prostor Klastera poljomehanizacije posjetila je i generalna konzulica RH u Milanu gospođa Iva Pavić i konzulica prvog reda RH u Milanu gospođa Emina El Majzoub.

Još jednom se je potvrdilo pravilo i činjenica da je EIMA vrlo važan sajam poljoprivredne mehanizacije u EU, ali i za zemlje sjeverne Afrike, kao mjesto na kojem je moguće istovremeno susresti se s kupcima i dobavljačima, izvoznicima i uvoznicima poljoprivredne mehanizacije te unatoč svim novim tehnološkim mogućnostima i kanalima distribucije, poput interneta i online prodaje, ovako specijalizirani sajmovi su ostali i postali nezamjenjiv način marketinških aktivnosti i promocije proizvoda.


Tagovi

Klaster poljopmehanizacije EIMA Sajam Promocija Prezentacija Bologna


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]