Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam meda
  • 06.01.2020. 16:00
  • Katar

Katar poziva proizvođače meda na veliki međunarodni sajam

Sajam će se održati na poznatoj tržnici Souq Waqif – jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Foto: Pixabay/VMonte13
  • 529
  • 101
  • 0

Treći međunarodni sajam meda, "Souq Waqif Honey Market 2020", koji se smatra najvećim tržištem specijaliziranim za med, održat će se u Državi Katar u periodu od 30. siječnja do 8. veljače 2020. Sajam je prilika da poduzeća izlože i promoviraju svoje proizvode u različitim kategorijama, kao i svega što se odnosi na trgovinu i proizvodnju meda. 

Sajam će se održati na poznatoj tržnici Souq Waqif – jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Zanimljivo, organizacijski odbor se obavezuje da će za svako poduzeće koje dolazi izvan Države Katar besplatno osigurati jednokrevetnu sobu sa doručkom u jednom od hotela Souq Waqifa, pod uvjetom da poduzeće snosi troškove smještaja u slučaju da im trebaju dodatne sobe. Također će se osigurati popust od 40% na cijenu pošiljki izvezenih iz zemlje porijekla u Katar preko Qatar Airwaysa, kao i prijevoz i mjesto za uvezenu robu i materijale koji će se koristiti na Sajmu.

Organizacijski odbor se obavezuje da će osigurati prijevoz od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma svim sudionicima koji dolaze izvan Države Katar.

Poduzeća i subjekti koji žele sudjelovati na ovom sajmu mogu se prijaviti putem web stranice ili emailom na: honeymarket2020@gmail.com. Mogućnost prijave je otvorena do 26. siječnja 2020., a postupak prijave i sudjelovanja je besplatan.


Tagovi

Sajam meda Souq Waqif Honey Market Katar


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]