Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam meda
  • 06.01.2020. 16:00
  • Katar

Katar poziva proizvođače meda na veliki međunarodni sajam

Sajam će se održati na poznatoj tržnici Souq Waqif – jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Foto: Pixabay/VMonte13
  • 532
  • 101
  • 0

Treći međunarodni sajam meda, "Souq Waqif Honey Market 2020", koji se smatra najvećim tržištem specijaliziranim za med, održat će se u Državi Katar u periodu od 30. siječnja do 8. veljače 2020. Sajam je prilika da poduzeća izlože i promoviraju svoje proizvode u različitim kategorijama, kao i svega što se odnosi na trgovinu i proizvodnju meda. 

Sajam će se održati na poznatoj tržnici Souq Waqif – jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Zanimljivo, organizacijski odbor se obavezuje da će za svako poduzeće koje dolazi izvan Države Katar besplatno osigurati jednokrevetnu sobu sa doručkom u jednom od hotela Souq Waqifa, pod uvjetom da poduzeće snosi troškove smještaja u slučaju da im trebaju dodatne sobe. Također će se osigurati popust od 40% na cijenu pošiljki izvezenih iz zemlje porijekla u Katar preko Qatar Airwaysa, kao i prijevoz i mjesto za uvezenu robu i materijale koji će se koristiti na Sajmu.

Organizacijski odbor se obavezuje da će osigurati prijevoz od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma svim sudionicima koji dolaze izvan Države Katar.

Poduzeća i subjekti koji žele sudjelovati na ovom sajmu mogu se prijaviti putem web stranice ili emailom na: honeymarket2020@gmail.com. Mogućnost prijave je otvorena do 26. siječnja 2020., a postupak prijave i sudjelovanja je besplatan.


Tagovi

Sajam meda Souq Waqif Honey Market Katar


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]