Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 06.08.2017. 13:30

Kakva je budućnost ruralne Hrvatske?

Završna konferencija Uspostavnog projekta Hrvatske zaklade za znanost "Primjena metode scenarija u planiranju i razvoju ruralnih područja Hrvatske", voditelja Aleksandra Lukića, održat će se u Zagrebu 22. rujna.

Foto: Pixabay/milivanily
  • 811
  • 52
  • 0

Završna konferencija trogodišnjeg Uspostavnog projekta Hrvatske zaklade za znanost "Primjena metode scenarija u planiranju i razvoju ruralnih područja Hrvatske", voditelja Aleksandra Lukića s Geografskog odsjeka PMF-a, održat će se u Zagrebu 22. rujna.

O budućnosti ruralne Hrvatske raspravljat će domaći i vodeći europski stručnjaci, među njima i Thomas Dax, koautor nedavno objavljene studije Europskog parlamenta o budućnosti ruralnog razvoja Europe nakon 2020 te Kai Böhme, voditelj ESPON istraživanja o mogućim prostornim scenarijima Europe. Uz znanstvenike, konferencija je namijenjena širokom krugu uključenih u ruralni, regionalni i prostorni razvoj, predstavnicima ministarstava, članovima mreža za ruralni razvoj, voditeljima i suradnicima u LAG-ovima itd.

Ulaz je slobodan, broj mjesta ograničen, uz obaveznu prethodnu prijavu. Više informacija i prijave početkom rujna, najavljuju iz Hrvatske mreže za ruralni razvoj.

Foto: Pixabay/milivanily


Tagovi

Razvoj ruralnih područja Konferencija Zagreb


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]