Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex
  • 12.04.2022. 09:00
  • Istarska, Pazin

Kako uštedjeti na gorivu? Saznajte na sajmu AgroTerra u Istri

Na jednom mjestu saznajte sve što vas zanima o spremnicima za plavi dizel ili eurodizel, doznajte kako ispravno skladištiti gorivo i olakšajte si cijeli proces njegove nabave, pozivaju iz tvrtke Etradex.

Foto: Martina Popić
  • 1.276
  • 138
  • 0

Bliži se AgroTerra Istra - prvi poljoprivredni sajam u Istri na kojem će od petka 22. do nedjelje 24. travnja u školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu između ostalih izlagača svoje proizvode i usluge predstaviti i tvrtka Etradex. 

Naime, vanjski dio sajamskog prostora rezerviran je za mehanizaciju i vrtne centre, a u unutarnjem djelu predstavit će se mnogobrojni proizvođači domaćih proizvoda.

"Na jednom mjestu saznajte sve što vas zanima o spremnicima za plavi dizel ili eurodizel, pogledajte spremnike uživo, doznajte kako ispravno skladištiti gorivo i olakšajte si cijeli proces njegove nabave tako da dogovorite dostavu u vlastiti spremnik", poručili su iz tvrtke Etradex.

Kako dodaju, time štedite svoje vrijeme, ali i novac jer možete naručivati veće količine kad je cijena povoljnija i trošiti ga kad je cijena veća.

Uštede s vlastitim spremnikom

Već duže vrijeme cijene svih derivata su visoke, a prema dugoročnim prognozama zadržat će se na toj razini do kraja godine. Ipak, od tjedna do tjedna događaju se velike oscilacije pa se može uštedjeti čak do 2 kune po litri ako imate vlastiti spremnik u kojem možete skladištiti gorivo.

"U slučaju spremnika od 3.000 litara uštedjeli biste čak 6.000 kuna. On daje slobodu vlasniku da si lakše organizira posao i dodatnu priliku za uštedu", napominju iz Etradex-a.

Visoke cijene derivata vjerojatno će se zadržati do kraja godine

Ova tvrtka će na sajmu predstaviti nekoliko tipova spremnika od 900 do 5.000 litara i uvjete koje trebate ispuniti kako biste spremnik dobili u besplatan najam. A osim spremnika, na sajmu će predstaviti, u suradnji s Novocommercom, nekoliko John Deere traktora te Kuhn i Bednar proizvode.

Izlagači, ostalo je još malo mjesta 

Također, mnogobrojni OPG-ovi, vinari, maslinari, pčelari i drugi dolaze na sajam predstaviti svoje proizvode, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Za izlagače ima još malo mjesta na sajmu i ovo je izvrsna prilika da poljoprivrednici iz svih dijelova Hrvatske prvi put izlože svoje proizvode istarskoj publici.

Na AgroTerra Istri i izložba najstarijih traktora - što vas sve očekuje?

Detalje pogledajte na stranicama organizatora sajma, a ondje možete saznati sve podatke važne za sudjelovanje i tvrtke koje su se do sada najavile za sudjelovanje na sajmu.

Za više informacija vezanih uz izlaganje na sajmu pišite na info@agroterra.com ili na broj 099/4156668.

Pozivamo vas da ga posjetite, a osim mnoštva izlagača i proizvođača ondje se kriju i mnoga iznenađenja, uključujući i izložbu najstarijih traktora.


Tagovi

AgroTerra Istra Etradex Spremnici za gorivo Uštede Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰