Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promicanje poduzetništva
  • 24.05.2015. 10:00

Kako unaprijediti poslovanje?

Županijska komora Požega 2. i 3. lipnja 2015. organizira radionicu za lokalne poduzetnike - Kako unaprijediti poslovanje?

  • 148
  • 8
  • 0

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije d. o. o. i ŽK Požega pozivaju vas na radionicu pod nazivom Kako unaprijediti poslovanje (brand, marketing, borba za poziciju na tržištu).

Radionica će se održavati 2. i 3. lipnja, u ŽK Požega, u 10 sati. Cilj je pokazati poduzetnicima kako unaprijediti poslovanje, stvoriti brand te kako se što bolje pozicionirati na tržištu. Primjenom dobrih poslovnih praksi i uspješnih modela ponašanja pokušat će se pokazati kako poboljšati položaj lokalnih poduzetnika u njihovu nastupu na tržištu.

Radionicu će održati Berislav Andrlić, viši predavač Veleučilišta u Požegi, koji ima dugogodišnje iskustvo u radu iz područja marketinga i menadžmenta. Predviđeno je trajanje 6 sati. Radionica je besplatna.

Molimo vas da dolazak potvrdite najkasnije do petka, 29. svibnja, na e-mail adresu rra@panora.hr ili na broj telefona 034/290-241.


Tagovi

Požega Županijska komora Poduzetnici Regionalna razvojna agencija Poslovanje Uspješni modeli Lokalni poduzetnici Tržište


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]