Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje voćara
  • 25.02.2015. 11:45

Jubilarno Savjetovanje hrvatskih voćara!

10. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem, održat će se u Sv. Martinu na Muri od 26. do 28. veljače 2015. na temu "Udruživanje kao uvjet daljnjeg razvoja hrvatskog voćarstva".

  • 275
  • 20
  • 0

Hrvatska voćarska zajednica i Savjetodavna služba u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo i Zagrebačkom udrugom voćara organizira 10. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem, koje će se održati u Sv. Martinu na Muri od 26. do 28. veljače 2015. na temu "Udruživanje kao uvjet daljnjeg razvoja hrvatskog voćarstva".

Osim stručnog dijela, jubilarno savjetovanje obuhvatit će brojne izložbe, sajam te izlet koji će sudionicima predstaviti ljepote i bogatstva Međimurja. Svečano otvaranje 10. znanstveno-stručnog savjetovanja hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem održat će se u Svetom Martinu na Muri, u četvrtak, 26. veljače s početkom u 11:00 sati.

Prethodnih devet savjetovanja dala su značajan doprinos razvoju hrvatskog voćarstva, što očekujemo i u budućnosti, kažu u organizaciji.

"Prisutna kriza hrvatskog voćarstva, uz slabo korištenje sredstava Europske unije za razvojne programe i još slabije korištenje sredstava europskih fondova za udruživanje u proizvođačke grupe i organizacije potiču nas da naglasak 10. savjetovanja hrvatskih voćara bude na tome: kako ojačati hrvatsko voćarstvo primjenom modela udruživanja u zemljama članicama EU po principima konkurentne i dohodovne poljoprivredne proizvodnje te kako što bolje iskoristiti sredstva Programa ruralnog razvoja", smatraju organizatori.


Tagovi

Savjetovanje voćara Udruživanje Stručno savjetovanje Znanstveni skup Model udruživanja Program ruralnog razvoja Konkurentnost


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs