Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarski sajam
  • 10.08.2015. 12:00

Jubilarni Međunarodni voćarski sajam!

U Donjem Kraljevcu se od 4. do 5. rujna održava jubilarni, deseti po redu, Međunarodni sajam voćarstva, koncipiran kao mjesto susreta svih koji su na bilo koji način vezani uz voćarsku proizvodnju.

  • 190
  • 16
  • 0

U organizaciji općine Donji Kraljevec, zagrebačkog Agronomskog fakulteta, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Međimurske županije i HGK Županijske komore Čakovec, u Donjem Kraljevcu se od 4. do 5. rujna održava jubilarni, deseti po redu, Međunarodni sajam voćarstva, koncipiran kao mjesto susreta svih koji su na bilo koji način vezani uz voćarstvo i voćarsku proizvodnju.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a poduzetnici će tim povodom izložiti voće i voćne sadnice te voćne prerađevine, strojeve za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sustave za skladištenje i čuvanje voća, sustave za obranu od tuče i sustave za navodnjavanje te specijalizirana gnojiva.

Izložbeno-prodajna riznica jabuka

U okviru sajamskih događanja predviđene su radionice, prezentacije, stručna predavanja, i okrugli stolovi o aktualnim temama iz područja voćarstva. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika - proizvođača voća i voćnih prerađevina te agrotehnike i pomotehnike s područja Koprivničko-križevačke županije. Izlaganje za poduzetnike je besplatno.

Zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se mogu organizatoru do najkasnije 15. kolovoza (Općina Donji Kraljevec; tel./faks: 040/655-281; e-mail opcina@donjikraljevec.hr - ili, u PORU, Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: info@pora.com.hr). U prilogu ispod teksta možete pronaći i prijavnicu.

Jedno od događanja bit će i Gastro show na kojem će posjetitelji imati priliku degustirati poznata vina međimurskog vinogorja te gastronomsku ponudu jela i proizvoda, a zadana tema su jabuke. Sajam se održava u Sportskoj dvorani OŠ D. Kraljevec, Čakovečka 7.


Dokumenti


Tagovi

Donji Kraljevec HGK Proizvođači voća Sustav za navodnjavanje PORA Voćarska proizvodnja Međimurska županija Gastro show Međimursko vinogorje


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]