• WorldFood Moskva
  • 28.08.2021. 07:30
  • Rusija, Moskva

Jubilarna 30. Međunarodna izložba hrane WorldFood Moskva 2021

Na ovoj se značajnoj sajamskoj izložbi očekuje više od 1.000 izlagača i 22.000 posjetitelja iz stranih zemalja i više od 40 regija Ruske federacije.

Foto: Facebook/WorldFood Moscow
  • 74
  • 4
  • 0

Izložba WorldFood Moskva glavno je mjesto susreta lidera prehrambene industrije. Jubilarno, 30. izdanje održat će se od 21. do 24. rujna u Crocus Expo, najvećem istočnoeuropskom izložbenom centru.  

Vodeći proizvođači i dobavljači hrane iz stranih zemalja i više od 40 regija Ruske federacije predstavit će široku paletu prehrambenih proizvoda. 

Na izložbi WorldFood u Moskvi sudjeluju predstavnici trgovine na veliko i malo, ugostiteljska poduzeća, sektora HoReCa, kao i proizvođači hrane i pića.

Na ovoj se značajnoj sajamskoj izložbi očekuje više od 1.000 izlagača, 22.000 posjetitelja, a  najavljeno je i 16 događanja. Između ostalih, održat će se i nagradni natječaj za proizvod godine. 

Kada je riječ o epidemiološkim mjerama, ulaz na sajam provodit će se uz strogu kontrolu QR kodova koji potvrđuju status da je osoba cijepljena, preboljela Covid-19 ili ima negativan PCR test. 


Tagovi

WorldFood Moskva Izložba hrane Prehrambena industrija Moskva Crocus Expo


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što znate o alpakama?
Lako se uzgajaju, posebno na manjim površinama. Hrane se travom i ne traže puno u pogledu ishrane. U brigu o njima obavezno treba uvrstiti sječenje kandži, jer one nemaju kopita, i korekciju zuba.
Uskoro i više!