Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WorldFood Moskva
  • 28.08.2021. 07:30
  • Rusija, Moskva

Jubilarna 30. Međunarodna izložba hrane WorldFood Moskva 2021

Na ovoj se značajnoj sajamskoj izložbi očekuje više od 1.000 izlagača i 22.000 posjetitelja iz stranih zemalja i više od 40 regija Ruske federacije.

Foto: Facebook/WorldFood Moscow
  • 108
  • 4
  • 0

Izložba WorldFood Moskva glavno je mjesto susreta lidera prehrambene industrije. Jubilarno, 30. izdanje održat će se od 21. do 24. rujna u Crocus Expo, najvećem istočnoeuropskom izložbenom centru.  

Vodeći proizvođači i dobavljači hrane iz stranih zemalja i više od 40 regija Ruske federacije predstavit će široku paletu prehrambenih proizvoda. 

Na izložbi WorldFood u Moskvi sudjeluju predstavnici trgovine na veliko i malo, ugostiteljska poduzeća, sektora HoReCa, kao i proizvođači hrane i pića.

Na ovoj se značajnoj sajamskoj izložbi očekuje više od 1.000 izlagača, 22.000 posjetitelja, a  najavljeno je i 16 događanja. Između ostalih, održat će se i nagradni natječaj za proizvod godine. 

Kada je riječ o epidemiološkim mjerama, ulaz na sajam provodit će se uz strogu kontrolu QR kodova koji potvrđuju status da je osoba cijepljena, preboljela Covid-19 ili ima negativan PCR test. 


Tagovi

WorldFood Moskva Izložba hrane Prehrambena industrija Moskva Crocus Expo


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]