Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastronomski festival
  • 20.05.2015. 19:20

Još duži i bogatiji - Biogradski stol!

Biogradski stol - festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora i ovoga lipnja!

  • 155
  • 10
  • 0

Manifestacija predstavlja bogatstvo kojim u enologiji, gastronomiji i ekologiji raspolaže Hrvatska. U 2014. godini na ovom svehrvatskom stolu na poseban način potencijalnim potrošačima prezentirati će se proizvodi iz svih krajeva Lijepe naše, a istoga će po četvrti put za redom dopuniti i programom etno proizvoda (izvorni hrvatski suvenir).

Kroz ovaj Festival - na dugom stolu, pod nazivom Spojimo zeleno i plavo, nastoji se postići zajedništvo kontinentalnog i primorskog dijela Hrvatske. Interes i odaziv na ovu priredbu izuzetno je velik. Na ovom devetom eno-eko-etno-gastro stolu predviđa se nastup svih naših županija (2014. godine bilo je svih 20 županija, 400 izlagača i više od 20.000 tisuća posjetitelja, a dužina stola prešla je 1.000 metara).

Savršen vikend uz Dugi stol

Datum održavanja priredbe je od 5. do 7. lipnja 2015. godine, na Obali kralja Petra Krešimira IV u Biogradu na Moru, čime se otvara puna turističku sezonu. Na ovome stolu nastupit će i predstavnici Mađarske, Makedonije, Češke, Slovenije, Italije, Austrije te Bosne i Hercegovine.

Manifestacija predstavlja bogatstvo kojim u enologiji, gastronomiji i ekologiji raspolaže Hrvatska.

Organizatorima je cilj da na najdužem stolu u Hrvatskoj predstave autohtone hrvatske proizvode, i daju priliku proizvođačima koji svoje kvalitetne domaće proizvode žele prezentirati širem tržištu. Na ovoj trodnevnoj manifestaciji želimo da osjetite i doživite cijelu Hrvatsku kroz mirise i okuse bogate gastro ponude, kroz zvuk folklora te sliku izvornog hrvatskog suvenira.

Festival je izložbeno-prodajnog i edukativnog karaktera. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača iz svih županija Lijepe naše, a kao i proteklih godina ugostiti će i neke od europskih zemalja.

  • Prijave i kontakt

Ivana Kulaš, pomoćnik direktora
Tel./fax: +385 (0)23 383 123


Tagovi

Biogradski stol Gastro manifestacija Dugi stol Etno proizvodi Enologija Ekologija Biograd na Moru


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.