• Zimski vašar
  • 09.11.2019. 12:00
  • Osječko-baranjska, Karanac

Jeste li dobri u topljenju čvaraka? Provjerite i osvojite titulu Čvarak majstora

Na velikoj sajamskoj livadi u Karancu organizira se veliki vašar po uzoru na nekadašnje, a očekuje vas i natjecanje u topljenju čvaraka.

Foto: TZ Baranja
  • 341
  • 24
  • 0

Uskoro će sezona kolinja, a kakvi ste u topljenju čvaraka provjeriti možete već krajem ovog mjeseca, na Zimskom vašaru u Karancu. Pa i osvojiti titulu Čvarak majstora!

Naime, 30. studenog, na velikoj sajamskoj livadi u Karancu organizira se veliki vašar po uzoru na nekadašnje vašare.

"Više od 70 proizvođača domaćih proizvoda i proizvoda iz ”pušnice” privlače sve veći broj posjetitelja koji dolaze u zimsku nabavku. S godinama raste i broj natjecatelja koji se natječu u topljenju čvaraka, a pobjednik osvaja titulu ”Čvarak majstora”. Uz sajam program nudi i bogatu tradicionalnu baranjsku gastro ponudu, a sve poprate i tamburaši", najavljuju iz Turističke zajednice Baranja. 

Želite li se prijaviti za sajam kao izlagači vlastitih proizvoda, morate popuniti prijavnicu i poslati na mail [email protected] do 25. studenog. Prijava je važeća po primitku prijavnice i uplate na račun – prijave se ne primaju na sajmu. Prijavnicu možete preuzeti ovdje


Tagovi

Zimski vašar Čvarak majstor Karanac


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Inventura gotova, sve je na broju ;)