Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 30.10.2013. 14:25

Jesenski „Dani sunca“

„Dani sunca“, 29. po redu sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda u organizaciji udruge „Eko-Zadar“ održat će se 8. i 9. studenog 2013. na Narodnom trgu u Zadru

Foto: freepik.com
  • 202
  • 8
  • 0

Dani sunca“, 29. po redu sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda u organizaciji udruge „Eko-Zadar“ održat će se 8. i 9. studenog 2013. na Narodnom trgu u Zadru.

Na sajmu sudjeluju dva zadarska obiteljska poljoprivredna gospodarstva, OPG Nedjeljko Čotić s medom i proizvodima od meda, te medicom i OPG Drago Drmić s likerima, džemovima i prirodnom kozmetikom. Socijalna zadruga Put iz Rijeke donosi sirupe od ljekovitog bilja i pekmeze od samoniklog voća, dok OPG Aralica iz Šibenika, uz svoj poznati liker od višnje maraške „Teta Marica“, donosi i druge likere, džemove, rakije, prirodnu kozmetiku, ali i maslinovo ulje. OPG Nekić iz Biograda na Moru dolazi s programom biljnih mješavina, travarica, masti i ulja za masažu, a zagrebačka Kasiopea s paletom prirodnih kozmetičkih proizvoda na bazi meda, maslinovog ulja i ljekovitog bilja.

Iz Zagreba stiže i redoviti sudionik sajmova „Dani suncaOPG Štefančić, no ovog puta ne samo s proizvodima od lavande, već posjetiteljima sajma prvi put predstavlja bučino ulje. Proširenje lepeze njihovih proizvoda predstavlja i džem od šljiva i dunja iz Vukomeričkih gorica, pripremljen na starinski način uz dugotrajno miješanje na peći na drva.

Na „Danima sunca“ prvi će se put predstaviti OPG Davor Grgurević iz Slavonskog Broda, a donosi med i proizvode od meda među kojima su med s cimetom, te med s čokoladom, ali Imunomed, propolis i pelud. S prirodnim kozmetičkim proizvodima dolaze i OPG Marija Kuljerić sa Silbe i OPG Nedjeljka Jurin iz Lovrana.

Foto: freepik.com


Tagovi

Dani sunca Zdrava hrana Tradicija OPG Zadar

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]