Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesenska rapsodija u Čakovcu
  • 13.09.2015. 12:00

Jesenska rapsodija u Čakovcu!

Središnja tema ove Čakovečke rapsodije je jesen – najplodnije godišnje doba, koje nudi brojne slasne plodove ljudskoga rada, a poseban gastronomski doživljaj pružit će tradicionalni međimurski specijaliteti.

Foto: Turistička zajednica grada Čakovca
  • 217
  • 16
  • 0

Jesenska rapsodija manifestacija je pod organizacijom Turističke zajednice grada Čakovca, a održava se dva dana, 25. i 26. rujna - po prvi puta. U sklopu manifestacije bit će organiziran i Sajam zdrave hrane, a posjetitelje će posebno privući besplatan koncert Prljavog kazališta na Trgu Republike 26. rujna u večernjim satima.

Na sajmu će prisustvovati mnoštvo međimurskih izlagača i proizvođača voća i povrća, eko proizvoda, mesnih delikatesa, vina, rakija, meda i proizvoda od meda i drugih delicija.

Središnja tema ove Čakovečke rapsodije je jesen - najplodnije godišnje doba, koje nudi brojne slasne plodove ljudskoga rada. Poseban gastronomski doživljaj pružit će tradicionalni međimurski specijaliteti.

Manifestacija fokus daje podizanju svijesti o zdravoj hrani, ekološkim standardima proizvodnje, ali i ravnoteži prirode i čovjeka. A povratak prirodi i starinskom načinu života osiguran je kroz brojne kulturno-zabavne i gastronomske radionice!

Foto: Turistička zajednica grada Čakovca


Tagovi

Jesenska rapsodija Čakovec Manifestacija Zdrava hrana Plodovi jeseni Koncert Prljavog kazališta


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.