Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesen u Lici
  • 28.09.2013. 15:07

Jesen u Lici 2013.

5. i 6. listopada 2013. na Trgu Stjepana Radića, u Gospiću, od 10:00 do 19:00 sati održava se izložba tradicijskih i poljoprivrednih proizvoda pod nazivom "Jesen u Lici"

Foto: www.lsz-lira.hr
  • 613
  • 29
  • 0

U namjeri da se bogatstvo i skrivene ljepote Ličko-senjske županije otkriju sve većem broju turista, 5. i 6. listopada 2013. na Trgu Stjepana Radića, u Gospiću, od 10:00 do 19:00 sati održava se izložba tradicijskih i poljoprivrednih proizvoda pod nazivom "Jesen u Lici".

Izložba je prvi put održana 2007., kao dvodnevna manifestacija na kojoj se predstavljaju proizvodi malih poljoprivrednih gospodarstava (proizvodi od mlijeka, pekmeza, meda, sokova, vina, kolača, sira), malih poduzetnika i svih onih koji proizvode različite prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode te na taj način čuvaju tradiciju ličkog kraja.

U autentičnoj atmosferi brojni posjetitelji će imati prigodu čuti izvornu narodnu pjesmu, ples ličkog kraja i nastupe kulturno-umjetničkih društava županije, ali i vidjeti izradu proizvoda od gline, bukare, tamburice, pletenje košari, predenje vune.

Ovom manifestacijom se prezentira identitet ovog kraja te sve ono što je prepoznatljivo i karakteristično za ovo podneblje i ljude koji žive u sprezi s prirodom.

Foto: www.lsz-lira.hr


Tagovi

Jesen u Lici Gospić Tradicija Lički kraj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs