Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jabučini dani
  • 28.09.2013. 15:26

Jabučini dani u Đakovu

Županijska i regionalna izložba jabuka i voćnih prerađevina

Foto: www.coolinarika.com
  • 376
  • 17
  • 0

11. i 12. listopada 2013. u Đakovu, na Vijencu K.A. Stepinca, održava se 5. tradicijsko-obrtnički sajam ''Đakovo Expo - Zlatne ruke'' i 12. županijska, 8. regionalna i 6. međunarodna izložba jabuka - Jabučini dani 2013.

Organizator 5. tradicijsko-obrtničkog sajma ''Đakovo Expo - Zlatne ruke'' je Turistička zajednica grada Đakova pod pokroviteljstvom Grada Đakova, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i Hrvatske obrtničke komore - Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Suorganizator je Udruženje obrtnika Đakovo.

Organizatori 12. županijske, 8. regionalne i 6. međunarodne izložbe jabuka - Jabučini dani 2013. su Poljoprivredna savjetodavna služba i udruga voćara ''Voćar Đakovština'' pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Đakova i Ministarstva poljoprivrede.

To su jesenske manifestacije u Đakovu, srcu Slavonije, s velikim brojem posjetitelja, zadovoljnim izlagačima, izložbenog, edukativnog, natjecateljskog i prodajnog karaktera. Na sajmu će sudjelovati tradicijski obrti iz nekoliko županija slavonske regije, koji će predstaviti bogatstvo kulturne baštine i ručnog rada. Kao gost, na sajmu će se predstaviti Turistička zajednica općine Čačinci. Sajam ima i međunarodni karakter.

Foto: www.coolinarika.com


Tagovi

Jabučini dani 2013. Voćar Đakovština Poljoprivredna savjetodavna služba Đakovo Expo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]