Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jabučini dani
  • 28.09.2013. 15:26

Jabučini dani u Đakovu

Županijska i regionalna izložba jabuka i voćnih prerađevina

Foto: www.coolinarika.com
  • 376
  • 17
  • 0

11. i 12. listopada 2013. u Đakovu, na Vijencu K.A. Stepinca, održava se 5. tradicijsko-obrtnički sajam ''Đakovo Expo - Zlatne ruke'' i 12. županijska, 8. regionalna i 6. međunarodna izložba jabuka - Jabučini dani 2013.

Organizator 5. tradicijsko-obrtničkog sajma ''Đakovo Expo - Zlatne ruke'' je Turistička zajednica grada Đakova pod pokroviteljstvom Grada Đakova, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i Hrvatske obrtničke komore - Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Suorganizator je Udruženje obrtnika Đakovo.

Organizatori 12. županijske, 8. regionalne i 6. međunarodne izložbe jabuka - Jabučini dani 2013. su Poljoprivredna savjetodavna služba i udruga voćara ''Voćar Đakovština'' pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Đakova i Ministarstva poljoprivrede.

To su jesenske manifestacije u Đakovu, srcu Slavonije, s velikim brojem posjetitelja, zadovoljnim izlagačima, izložbenog, edukativnog, natjecateljskog i prodajnog karaktera. Na sajmu će sudjelovati tradicijski obrti iz nekoliko županija slavonske regije, koji će predstaviti bogatstvo kulturne baštine i ručnog rada. Kao gost, na sajmu će se predstaviti Turistička zajednica općine Čačinci. Sajam ima i međunarodni karakter.

Foto: www.coolinarika.com


Tagovi

Jabučini dani 2013. Voćar Đakovština Poljoprivredna savjetodavna služba Đakovo Expo