Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jabučini dani
  • 18.10.2018. 12:30

Jabučini dani 2018. u Đakovu!

Dođite na 17. županijsku i 13. regionalnu izložbu jabuka i voćnih prerađevina!

Foto: Facebook/Danko Kočiš
  • 312
  • 21
  • 0

Pozivamo Vas na 17. županijsku i 13. regionalnu izložbu jabuka i voćnih prerađevina "Jabučini dani 2018.“, koja će se održati 19. listopada 2018. u Đakovu.

Pozivamo Vas na 17. županijsku i 13. regionalnu  izložbu jabuka i voćnih prerađevina "Jabučini dani 2018.“, koja će se održati 19. listopada 2018. u Đakovu. Manifestacija je izložbenog, natjecateljskog, edukativnog i prodajnog karaktera. U sklopu te već tradicionalne manifestacije za voćare se priprema: izložba, kušanje i prodaja jabuka i različitih prerađevina od voća, natjecanje za najljepše osmišljeni izložbeni prostor te Okrugli stol o temi "Mogućnost korištenja sredstava iz mjera Ruralnog razvoja kod višegodišnjih nasada“.

Osim Osječko-baranjske županije, na izložbi sudjeluju i susjedne županije: Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska i Požeško-slavonska  županija.

Vidimo se u Đakovu!


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Đakovo Jabučini dani


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]