Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Razvojna startegija
  • 23.02.2016. 17:15

Izrada i provedba lokalne razvojne strategije LAG-ova

Mreža za održivi razvoj Hrvatske organizira međunarodnu radionicu pod nazivom Izrada i provedba lokalne razvojne strategije LAG-ova 2014. - 2020.

  • 633
  • 87
  • 0

Mreža za održivi razvoj Hrvatske organizira međunarodnu radionicu pod nazivom Izrada i provedba lokalne razvojne strategije LAG-ova 2014. - 2020. Radionica će se održati u razdoblju od 26. - 28. veljače 2016. godine u Orahovici.

Cilj radionice je okupiti LAG-ove iz zemlje i inozemstva kako bi se mogla usvojiti znanja u izradi i provedbi lokalne razvojne strategije, ali i uspostaviti buduća suradnja.

Između ostalih, sudjelovat će Karmen Sinković (Ministarstvo poljoprivrede, voditeljica službe za posebne oznake i promidžbu hrane), Edita Volar Pantić (Ministarstvo poljoprivrede, načelnica sektora za označavanje i kvalitetu hrane), Željko Vrbos (Udruga Slavonski med), a govorit će o važnosti proizvoda s EU oznakama u razvoju lokalnog tržišta.

"Mreža ovom radionicom želi dodatno osnažiti kapaciteta lokalnih dionika kako bi uspješno realizirali svoje lokalne razvojne strategije, a time i projekte u sljedećem razdoblju do 2020. godine", kaže Tugomir Majdak, predsjednik Mreže za održivi razvoj Hrvatske.

Za ovu radionicu je potrebno prethodno najaviti dolazak: kety1989@gmail.com.

Program radionice možete pronaći u privitku ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

LAG Lokalna strategija Mreža za održivi razvoj Razvojna strategija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."