Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Razvojna startegija
  • 23.02.2016. 17:15

Izrada i provedba lokalne razvojne strategije LAG-ova

Mreža za održivi razvoj Hrvatske organizira međunarodnu radionicu pod nazivom Izrada i provedba lokalne razvojne strategije LAG-ova 2014. - 2020.

  • 619
  • 87
  • 0

Mreža za održivi razvoj Hrvatske organizira međunarodnu radionicu pod nazivom Izrada i provedba lokalne razvojne strategije LAG-ova 2014. - 2020. Radionica će se održati u razdoblju od 26. - 28. veljače 2016. godine u Orahovici.

Cilj radionice je okupiti LAG-ove iz zemlje i inozemstva kako bi se mogla usvojiti znanja u izradi i provedbi lokalne razvojne strategije, ali i uspostaviti buduća suradnja.

Između ostalih, sudjelovat će Karmen Sinković (Ministarstvo poljoprivrede, voditeljica službe za posebne oznake i promidžbu hrane), Edita Volar Pantić (Ministarstvo poljoprivrede, načelnica sektora za označavanje i kvalitetu hrane), Željko Vrbos (Udruga Slavonski med), a govorit će o važnosti proizvoda s EU oznakama u razvoju lokalnog tržišta.

"Mreža ovom radionicom želi dodatno osnažiti kapaciteta lokalnih dionika kako bi uspješno realizirali svoje lokalne razvojne strategije, a time i projekte u sljedećem razdoblju do 2020. godine", kaže Tugomir Majdak, predsjednik Mreže za održivi razvoj Hrvatske.

Za ovu radionicu je potrebno prethodno najaviti dolazak: kety1989@gmail.com.

Program radionice možete pronaći u privitku ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

LAG Lokalna strategija Mreža za održivi razvoj Razvojna strategija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Alen Dinar je mladi poljoprivrednik iz Visokog. Za njegovu proizvodnju kažu da je najljepša lokalna priča ispisana jezikom prirode. Uskoro donosimo priču s njegovog gazdinstva, ali i odgovore na Vaša pitanja! Pišite ih u komentarima 👇 #seo... Više [+]