Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba vina
  • 21.05.2014. 14:00

Izložba vina Zlatna vina Alpe Adria 2014.

Cilj manifestacije Zlatna vina Alpe Adria je promocija vina, vinara i vinorodnih područja u regijama članicama Saveza Alpe Jadran

Foto: freepik.com
  • 164
  • 8
  • 0

Zlatna vina Alpe Adria 2014. je izložba vina Koprivničko-križevačke županije sa međunarodnim sudjelovanjem, koja će se 7. lipnja 2014. godine održati u prostorima Hotela Picok u Đurđevcu na Trgu Sv. Jurja 9, u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Zajednice udruge vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije te Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Manifestacija Zlatna vina Alpe Adria 2014. održava se kao zajednički projekt sufinanciran od strane Saveza Alpe Jadran, a cilj joj je promocija vina, vinara i vinorodnih područja u regijama članicama Saveza Alpe Jadran. Manifestacija će okupiti vinare s najbolje ocijenjenim vinima (zlatna vina) na izložbama vina u regijama zemalja članica Saveza i šire.

Vina pristigla na izložbu bit će ocijenjena od strane međunarodne ocjenjivačke komisije, a na samoj izložbi najbolje ocijenjeno vino bit će proglašeno Zlatnim vinom područja Alpe-Adria. Svrha događaja je i povezivanje proizvođača vina s ugostiteljima, hotelijerima i vlasnicima vinarija.

Program izložbe

Program izložbe u subotu, 7. lipnja 2014. uključivat će:

  • 13,30-16,30 - Obilazak proizvođača vina na Đurđevačkoj vinskoj cesti
  • 17,30 - Otvaranje izložbe vina uz dodjelu diploma i priznanja te degustacija vina
  • 20,30 - Večer zlatnih vina, prezentacija i kušanje zlatnih vina uz zabavni program

Tijekom održavanja manifestacije bit će organizirana prezentacija vinskih cesta Koprivničko-križevačke županije.

Koja vina mogu sudjelovati na izložbi Zlatna vina Alpe Adria?

Na izložbi mogu sudjelovati proizvođači s kvalitetnim vinima sa geografskim podrijetlom ocijenjena kao "zlatna vina" na izložbama. Proizvođač je dužan, zajedno s uzorkom i popunjenom prijavnicom, priložiti i potvrdu o ocjenjivanju s izložbe na kojoj je vino dobilo zlatnu medalju. U konkurenciju za ocjenjivanje ući će 50 uzoraka vina s najvišim ocjenama, od čega iz Hrvatske maksimalno 30.

Gdje, kada i u kojoj količini predati uzorke za ocjenjivanje?

Za ocjenjivanje i degustaciju potrebno je predati 6 boca vina od 0,75 litara, zatvorenih plutenim čepom. Uz to potrebno je predati:

  • ispunjenu i potpisanu prijavnicu, koju možete pronaći ispod teksta, u PDF obliku
  • potvrdu o ocjenjivanju s izložbe na kojoj je vino dobilo zlatnu medalju

Prijem uzoraka obavljat će se od 26. do 30. svibnja 2014. u vremenu od 8,00 do 16,00 sati u Hotelu Picok u Đurđevcu (uzorke preuzimaju djelatnici hotela Mladen Balać i Željko Zadravec, tel. 048/672-200). Proizvođači iz regija izvan Hrvatske uzorke vina mogu slati i poštom ili dostavom, uz uvijet da uzorci u hotel stignu do 30. svibnja do 16,00 sati, na adresu: "Hotel Picok, Trg Sv. Jurja 9, 48000 Đurđevac, Hrvatska".

Više informacija možete saznati putem telefona 048/658-120 ili e-maila: natasa.krobot.hrastic@kckzz.hr i vladimir.sadek@kckzz.hr.

Foto: freepik.com


Dokumenti


Tagovi

Zlatna vina Alpe Adria Đurđevac Hotel Picok Mladen Balać Željko Zadravec Koprivničko-križevačka Vinari


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs