Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stočarska izložba
  • 19.06.2015. 14:45

Izložba ovaca na Braču!

I ove će se godine, već prema dugogodišnjoj tradiciji je u malom pastirskom naselju Gažulu na otoku Braču, 26. srpnja 2015., u sklopu tradicionalnog stočnog sajma održati Izložba ovaca Gažul!

  • 250
  • 14
  • 0

I ove će se godine, već prema dugogodišnjoj tradiciji je u malom pastirskom naselju Gažulu na otoku Braču, 26. srpnja 2015., u sklopu tradicionalnog stočnog sajma održati Izložba ovaca Gažul - otok Brač 2015.

Tradicija održavanja stočarskih izložbi na Braču seže u 1999. godinu, a od osnivanja udruge uzgajivača domaćih životinja Vidova gora, 2005. godine ova udruga postaje glavni organizator izložbi, kao i drugih aktivnosti vezanih za ovčarstvo otoka Brača. Naravno da su i ove godine u organizaciju bili uključeni i svu potrebnu pomoć udruzi pružili Hrvatska poljoprivredna agencija i Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza. Pripreme i održavanje ovakva izložbe zahtijevaju i materijalnu pomoć, a ove godine su ju kao i uvijek do sada pružali Splitsko-dalmatinska županija, Ministarstvo poljoprivrede, te općine Nerežišća i Postira.


Povezana stočna vrsta

Ovčarstvo

Ovčarstvo

Ovčarstvo je izrazito rasprostranjena grana stočarstva te se ovce mogu naći na svim kontinentima osim Antartike. Važnost ovčarstva varira ovisno o pojedinim zemljama te su osobito... Više [+]

Tagovi

Stočarska izložba Brač Uzgoj ovaca Božul Ovčarstvo Vidova gora


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.