Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba bilja
  • 14.12.2015. 14:20

Izložba bilja "Salon du Vegetal" u Francuskoj

Najpoznatiji sajam bilja u Francuskoj, Salon du Vegetal odvija se svake godine u Angersu, a sljedeće izdanje čeka nas od 16. do 18. siječnja 2016.

  • 142
  • 8
  • 0

Najpoznatiji sajam bilja u Francuskoj, Salon du Vegetal odvija se svake godine u Angersu, a sljedeće izdanje čeka nas od 16. do 18. siječnja 2016.

Sljedeće godine, s obzirom na promjene na tržištu, organizatori su si dali truda i učinili sve kako bi sajam pratio svjetske trendove i ispunio očekivanja posjetitelja. Kako danas više od pola svjetske populacije živi u gradovima, a taj broj će samo rasti, 2016. će naglasak biti na modernim gradskim vrtovima. Novi izlagači, konferencije i demonstracije fokusirat će se upravo na ovu temu.

Upravo zato, organizatori će predstaviti Show garden na sveukupno 300 m2 gdje će predstaviti 21 edukacijsku stanicu i informirati potencijalne kupce o novim dostignućima. Svaka će stanica predstaviti jednu od tema, naglasiti važnost proizvoda i koncepata predstavljenih na sajmu. Produkt je ovo suradnje krajobraznih arhitekata, grafičkih dizajnera, poduzetnika, učitelja i drugih profesionalaca.


Tagovi

Izložba bilja Salon du Vegetal Angers


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.