Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam sira
  • 20.11.2015. 14:00

Izbor najboljeg sira u Grubišnom Polju!

U dva dana sajma očekuje se izbor najboljeg sira - prvi dan prema izboru posjetitelja, a drugi dan prema izboru stručne komisije.

  • 205
  • 14
  • 0

Grad Grubišno Polje domaćin je 13. Gospodarskog sajma - sajma sira, koji se održava u subotu i nedjelju, 21. i 22. studenoga 2015. godine.

Ova manifestacija, najprije pokrenuta kao Gospodarski sajam, svoj prvijenac doživjela je 2003. godine i do danas se održava već s tradicijom dugom 12 godina. Upravo je Grubišno Polje, kao područje na kojemu posluje jedna od najvećih hrvatskih mljekara Zdenka, idealno mjesto održavanja takvoga sajma, a sajam je s vremenom prerastao u nacionalnu smotru sira.

"Funkcija sajma je pomoć gospodarstva i podizanje OPG-a na višu razinu", naglasio je prilikom otvaranja sajma Zlatko Mađeruh, gradonačelnik Grubišnog polja.

Na ovogodišnjem sajmu prvog će se dana održati i izbor najboljeg sira po izboru posjetitelja, dok će drugi dan najbolji sir ocijeniti Povjerenstvo Agronomskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu.

Prošle je godine sajam sira okupio 109 izlagača, a ove se godine očekuje još veći i interes i odaziv. 13. Sajam sira će otvoriti hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir u subotu, 21. studenoga u Školsko-športskoj dvorani u Grubišnom polju, s početkom u 12 sati.

U nastavku se nalazi pozivnica izlagačima te prijavnica za sudjelovanje i prijavnica za ocjenjivanje sira.


Dokumenti


Tagovi

Sajam sira Marijana Petir Grubišno Polje Gospodarski sajam Zdenka


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]