• S klobasicom u EU
  • 11.03.2017. 16:45

Iz Europe dolaze po kobasice u Istru

5. Međunarodni sajam "S klobasicom u EU": Izuzetno dobar primjer promocije proizvodnje i izravne prodaje lokalnih suhomesnatih, ali i ostalih kvalitetnih poljoprivrednih proizvoda Istre i Lijepe naše.

Foto: S klobasicom u EU
  • 2.007
  • 175
  • 0

Peti sajam "S klobasicom u Europu" na kojem izlaže 100-tinjak proizvođača kobasica i drugih suhomesnatih proizvoda, sira, vina, rakija, prerađevina od voća i povrća i drugih proizvoda, svečano je otvoren u Sv. Petru u Šumi.

Manifestacija "S klobasicom u Europu" zamišljena je kao događaj koji promovira proizvodnju i prodaju tradicionalnih kobasičarskih proizvoda.

Kao izaslanik predsjednika Vlade RH, mr. sc. Andreja Plenkovića, 5. Međunarodni sajam "S klobasicom u EU" otvorio je Tugomir Majdak.

Sajam u dva dana programa okuplja preko 100 izlagača od kojih je 30 OPG-a, a očekuje se oko 6.000 posjetitelja. Na sajmu će biti dodijeljena priznanja najboljim šampionskim proizvođačima kobasica u pet kategorija: istarska kobasica, slavonska kobasica, kulenova seka, specifična kobasica te kao novost u kategoriji istarska kobasica.

Foto: S klobasicom u EU


Tagovi

Tugomir Majdak EU Klobasica


Autorica

Ivana Nađ

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi