Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • S klobasicom u EU
  • 11.03.2017. 16:45

Iz Europe dolaze po kobasice u Istru

5. Međunarodni sajam "S klobasicom u EU": Izuzetno dobar primjer promocije proizvodnje i izravne prodaje lokalnih suhomesnatih, ali i ostalih kvalitetnih poljoprivrednih proizvoda Istre i Lijepe naše.

Foto: S klobasicom u EU
  • 2.076
  • 175
  • 0

Peti sajam "S klobasicom u Europu" na kojem izlaže 100-tinjak proizvođača kobasica i drugih suhomesnatih proizvoda, sira, vina, rakija, prerađevina od voća i povrća i drugih proizvoda, svečano je otvoren u Sv. Petru u Šumi.

Manifestacija "S klobasicom u Europu" zamišljena je kao događaj koji promovira proizvodnju i prodaju tradicionalnih kobasičarskih proizvoda.

Kao izaslanik predsjednika Vlade RH, mr. sc. Andreja Plenkovića, 5. Međunarodni sajam "S klobasicom u EU" otvorio je Tugomir Majdak.

Sajam u dva dana programa okuplja preko 100 izlagača od kojih je 30 OPG-a, a očekuje se oko 6.000 posjetitelja. Na sajmu će biti dodijeljena priznanja najboljim šampionskim proizvođačima kobasica u pet kategorija: istarska kobasica, slavonska kobasica, kulenova seka, specifična kobasica te kao novost u kategoriji istarska kobasica.

Foto: S klobasicom u EU


Tagovi

Tugomir Majdak Klobasica


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]