AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Iz Europe dolaze po kobasice u Istru

Iz Europe dolaze po kobasice u Istru

S klobasicom u EU

Iz Europe dolaze po kobasice u Istru

Datum: 11.03.2017. 16:45

Kategorija:

Sajmovi & događanja

5. Međunarodni sajam "S klobasicom u EU": Izuzetno dobar primjer promocije proizvodnje i izravne prodaje lokalnih suhomesnatih, ali i ostalih kvalitetnih poljoprivrednih proizvoda Istre i Lijepe naše.

Peti sajam "S klobasicom u Europu" na kojem izlaže 100-tinjak proizvođača kobasica i drugih suhomesnatih proizvoda, sira, vina, rakija, prerađevina od voća i povrća i drugih proizvoda, svečano je otvoren u Sv. Petru u Šumi.

Manifestacija "S klobasicom u Europu" zamišljena je kao događaj koji promovira proizvodnju i prodaju tradicionalnih kobasičarskih proizvoda.

Kao izaslanik predsjednika Vlade RH, mr. sc. Andreja Plenkovića, 5. Međunarodni sajam "S klobasicom u EU" otvorio je Tugomir Majdak.

Sajam u dva dana programa okuplja preko 100 izlagača od kojih je 30 OPG-a, a očekuje se oko 6.000 posjetitelja. Na sajmu će biti dodijeljena priznanja najboljim šampionskim proizvođačima kobasica u pet kategorija: istarska kobasica, slavonska kobasica, kulenova seka, specifična kobasica te kao novost u kategoriji istarska kobasica.

Foto: S klobasicom u EU

Broj pregleda članka: 2002; Uspješnost članka: 175.1

Tagovi: EU, Tugomir Majdak, Klobasica

Ključne riječi članka: iz, europe, dolaze, po, kobasice, u, istru, kobasica, klobasicom, proizvoda, sajam, istarska, europu, drugih, istarska kobasica


Ivana Nađ

Svi tekstovi autora

Autorica Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."