Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mliječna industrija
  • 21.01.2016. 14:40

Istočnoeuropski forum o mljekarstvu!

Istočnoeuropski Forum mljekara za uspostavljanje dijaloga između predstavnika mliječne industrije održava se u Kijevu 3. ožujka 2016.

  • 291
  • 26
  • 0

Istočnoeuropski Forum mljekara za uspostavljanje dijaloga između predstavnika mliječne industrije održava se u Kijevu u Ukrajini 3. ožujka 2016. Čak 70% posjetitelja foruma dolazi iz mljekarske industrije.

O Forumu se govori kao o događaju godine u mliječnom sektoru, a posjetit će ga oko 400 menadžera, stručnjaka vodećih prehrambenih tvrtki, predstavnika Vlade, komercijalnih tvrtki, međunarodnih organizacija, financijskih institucija i ambasada.

Tehnološke inovacije u proizvodnji

Sudionici će razgovarati o trenutnim problemima industrije i mogućim rješenjima. Glavne teme Foruma će biti profesionalni i novi pristup i tehnološke inovacije u proizvodnji mlijeka na stočnim farmama. Forum je prilika za umrežavanje stručnjaka odgovornih za menadžment, planiranje, marketing, kao i mjesto za debatu o strategijama razvoja industrije te razmjenu iskustava uspješnih gospodarstava.

Strategija mljekarske industrije

Mliječni sektor mora pokazati svoju snagu i važnost te dokazati da su njegovi dionici sposobni obraniti interese mliječne industrije, kažu organizatori. Ciljevi foruma su i uspostavljanje strateške vizije za mliječni sektor istočne Europe te stvaranje platforme profesionalaca za razmjenu iskustava proizvođača, kooperanata, tvrtki, izvoznika i regulatornih tijela. Više informacija o kongresu možete saznati ovdje.


Tagovi

Forum mljekara Istočnoeuropski Forum mljekara Kijev Ukrajina Mliječna industrija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!