Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mladi na selu
  • 06.04.2016. 12:30

Ispunite upitnik: Mladi u ruralnim sredinama!

Ispunite kratak upitnik u svrhu akcijskog istraživanja gdje se želi ispitati kako mladi vide život u ruralnim sredinama na području Jugoistočne Europe.

Foto: ZMAG
  • 497
  • 26
  • 0

Molimo vas da ispunite kratak upitnik u svrhu akcijskog istraživanja u okviru kojega Platforma za ruralni razvoj Jugoistočne Europe želi ispitati kako mladi vide život u ruralnim sredinama na području Jugoistočne Europe.

Upitniku možete pristupiti ovdje.

U Platformi za ruralni razvoj Jugoistočne Europe djeluje 10 članova s područja Jugoistočne Europe koje koordinira Hrvatska mreža za ruralni razvoj. ODRAZ je jedan od članova.

Ciljevi Platforme su povezivanje i suradnja organizacija koje se bave ruralnim razvojem u Jugoistočnoj Europi radi razmjene ideja, informacija i iskustava te zagovaranja interesa te jačanje kapaciteta ruralnih aktera za poboljšanje uslova razvoja ruralnih područja te poboljšanje kvalitete života kroz povezivanje različitih sektora. Umrežavanje organizacija u vidu otvorene platforme za društveni razvoj financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva RH. Više o Platformi pročitajte ovdje.

Napomena: Podaci prikupljeni putem ovog anketnog upitnika koristit će se isključivo za potrebe istraživanja.

Foto: ZMAG


Tagovi

Upitnik Mladi Ruralne sredine Platforma Istraživanje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]