Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Balkan Cheese Festival
  • 07.10.2018. 13:30

Isprobajte kozji sir u pivu na Festivalu sireva Balkana

Posjetitelji će moći probati neobične vrste stotine sireva iz regije, kao i kozji sir u irskom Guiness pivu.

Foto: Balkan Cheese Festival / Domaccini
  • 472
  • 28
  • 0

Festival sireva Balkana (Balkan Cheese Festival) bit će održan osmi put u prostoru Doma omladine u Beogradu, u susjednoj Srbiji. Posjetitelji će moći probati rijetke neobične vrste stotina sireva iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Francuske i Hrvatske, uživati u sljubljivanju sireva s vrhunskim vinima i delicijama, kao i poslasticama sa sirom, a na ovom festivalu će prvi put biti predstavljen i kozji sir u irskom Guiness pivu. Zemlja gost festivala je Nizozemska, poznata po proizvodnji sireva, koja će imati i svoje predstavljanje na samom događaju. 

Festival se otvara u subotu u 11 sati

Festival će se održati 13. i 14. listopada. Radno vrijeme će biti od 10 do 20 sati. Svečana dodjela nagrada za najbolje sireve prema glasovima publike, najljepši štand i najljepši tanjur sireva bit će održana u nedjelju, 14. listopada u 19 sati.

Detaljnije informacije o manifestaciji mogu se pronaći i na stranici: www.facebook.com/IzlozbaSira. Za više informacija:  info@balkancheesefestival.com.


Tagovi

Festival sireva Balkana 2018 Beograd Sir Kozji sir u pivu


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.